Ρίτσα Μπιζόγλη βιογραφικό: Η άγνωστη μέχρι και σήμερα ηλικία, οι σπουδές, η καταγωγή και ο γάμος

Ρίτσα Μπιζόγλη βιογραφικό: Η άγνωστη μέχρι και σήμερα ηλικία, οι σπουδές, η καταγωγή και ο γάμος Η Ρίτσα Μπιζόγλη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Μαΐου και το όνομα με το οποίο βαπτίστηκε είναι το Σωτηρία.
Αν και είχε περάσει στη σχολή Ιχθυοκαλλιέργειας στο Μεσολόγγι, προτίμησε να σπουδάσει δημοσιογραφία.
Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1993 πίσω αλλά και μπροστά από τις κάμερες.

Ρίτσα Μπιζόγλη και Ιωάννα Γεωργακοπούλου καλεσμένες του Γρηγόρη ΑρναούτογλουΡίτσα Μπιζόγλη βιογραφικό: Η άγνωστη μέχρι και σήμερα ηλικία, οι σπουδές, η καταγωγή και ο γάμος

«Η δημοσιογραφία ήταν πολύ κόντρα ρόλος για μένα. Ήμουν πολύ μαζεμένη σαν χαρακτήρας αλλά ήθελα κάτι διαφορετικό. Πήγα σε εργαστήριο δημοσιογραφίας, δεν υπήρχε τότε Πανεπιστήμιο. Στην αρχή ήθελα Χημικό, αλλά πέρασα στις Ιχθυοκαλλιέργειες στο Μεσολόγγι, δεν πήγα ποτέ.

Ρίτσα Μπιζόγλη: “Κατέληξα στο νοσοκομείο γιατί δεν ανέπνεα”

Όταν λες ειδήσεις πρέπει να φοράς ένα κουστούμι. Δεν στηρίζω την εικόνα που έχω στις ειδήσεις. Είμαι ένας άλλος άνθρωπος, κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ, με σκισμένα τζιν» ανέφερε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος.

«Έκανα εξαντλητική γυμναστική. Νόμιζα ότι ήμουν η Πετρουλάκη. Έκανα πολύ σκληρή γιόγκα. Ένα πρωί ξύπνησα και κατέληξα στο νοσοκομείο διότι δεν ανέπνεα. Έχω μια εμμονή στο λάθος, μπορεί να βγω έξω και να ξεχάσω την τσάντα μου και το πορτοφόλι μου. Είμαι αφηρημένη» είπε χιουμοριστικά η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Ρίτσα Μπιζόγλη: Αυτή ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της στο δελτίο ειδήσεων

«Οι πιο δύσκολες στιγμές στην τηλεόραση είναι τα στενάχωρα, όπως οι Δίδυμοι Πύργοι. Είμαστε εκπαιδευμένοι να μη δείχνουμε τα συναισθήματά μας στον αέρα. Όταν σκότωσαν τον Καραϊβάζ, στεναχωρήθηκα αλλά οφείλεις να πεις την είδηση και όχι να δείξεις τα συναισθήματά σου.

Δεν μπορείς πάντα, αλλά προσπαθείς. Να τις λες σκέτες, χωρίς χρυσόσκονη. Τις λες, τελειώνεις και φεύγεις» είπε αναφερόμενη στις δύσκολες στιγμές στον χώρο των ειδήσεων.