Ρίτσα Μπιζόγλη βιογραφικό: Η άγνωστη μέχρι και σήμερα ηλικία, οι σπουδές, η καταγωγή και ο γάμος

Ρίτσα Μπιζόγλη βιογραφικό: Η άγνωστη μέχρι και σήμερα ηλικία, οι σπουδές, η καταγωγή και ο γάμος Η Ρίτσα Μπιζόγλη γεννήθηκε στις 20 Μαϊου στην Αθήνα.
Αν και πέρασε στο Τμήμα Ιχθυοκαλλιέργειας του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου δεν πήγε ποτέ καθώς την κέρδισε η σχολή δημοσιογραφίας. “Η δημοσιογραφία ήταν πολύ κόντρα ρόλος για μένα.Ήμουν πολύ μαζεμένη σαν χαρακτήρας αλλά ήθελα κάτι διαφορετικό. Πήγα σε εργαστήριο δημοσιογραφίας, δεν υπήρχε τότε Πανεπιστήμιο.”, δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Από το 1993, εργάζεται στο χώρο της ενημέρωσης μπροστά και πίσω από τις κάμερες ενώ έχει συνεργαστεί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς ALPHA,ANT1, ΕΡΤ.

Αγαπά τη γυμναστική και κυρίως το τρέξιμο και τη γιόγκα. Ωστόσο, η Ρίτσα Μπιζόγλη έχει παραδεχτεί ότι έκανε το λάθος να υπερβάλλει με τη γυμναστική στο παρελθόν.”Έκανα εξαντλητική γυμναστική. Νόμιζα ότι ήμουν η Πετρουλάκη. Έκανα πολύ σκληρή γιόγκα. Ένα πρωί ξύπνησα και κατέληξα στο νοσοκομείο διότι δεν ανέπνεα.”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο “The 2night Show”. Ανήκει στην περίπτωση των γυναικών που όσο μεγαλώνουν καλυτερεύουν.

Από τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία το 1993, ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό της, ενώ η κάμερα την «αγάπησε» αρχικά στα πιο… μικρά δελτία ειδήσεων του Alpha. Η «μεταγραφή» στον ΑΝΤ1, σε υψηλότερο πόστο, δεν άργησε κι έτσι η Ρίτσα βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ηγηθεί εκπομπών σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις.

Τη βλέπουμε στα δελτία του σαββατοκύριακου αλλά και στα νυχτερινά του ΑΝΤ1.

Info: Το βαφτιστικό της όνομα είναι Σωτηρία. Είναι εδώ και είκοσι χρόνια παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Γερολυμάτο.

Αρέσει σε %d bloggers: