Το πρόσωπο της Έμιλι Ρατακόφσκι είναι πλέον γνωστό στο χώρο της μόδας. Τα μεγάλα εκφραστικά μάτια και τα μακριά καστανά μαλλιά έχουν γίνει, ανά τα χρόνια, σήμα κατατεθέν της αλλά φαίνεται πως τώρα πρέπει να" />

Hit enter after type your search item

Ριζική αλλαγή: Η Emily Ratajkowski έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και έγινε viral

/
/
img

Το πρόσωπο της Έμιλι Ρατακόφσκι είναι πλέον γνωστό στο χώρο της μόδας. Τα μεγάλα εκφραστικά μάτια και τα μακριά καστανά μαλλιά έχουν γίνει, ανά τα χρόνια, σήμα κατατεθέν της αλλά φαίνεται πως τώρα πρέπει να συνηθίσουμε σε νέα δεδομένα. 

Μετά την καραντίνα, το γνωστό μοντέλο φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει μεγάλες αλλαγές που δεν τολμούσε στο παρελθόν, γι’ αυτό την είδαμε με ξανθά μαλλιά, πάνω στην ώρα για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις. 

”Δεν έχω βάψει ποτέ τα μαλλιά μου, ούτε άλλαξα σημαντικά το μήκος σε όλη μου τη ζωή. Γιόρτασα μόλις τα γενέθλια μου και είμαι τόσο χαρούμενη που βγαίνω από την καραντίνα με ολοκαίνουργιο λουκ. Η ομορφιά πρέπει να είναι διασκεδαστική και εκφραστική και αυτό είναι, χωρίς αμφιβολία, ό,τι πιο fun έκανα με το λουκ μου ποτέ” είπε σύμφωνα με το must. 

Πηγή: must

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :