Ρομαντικό δείπνο από την κόλαση! Ρώσος «Χάνιμπαλ» της έφαγε τη μύτη και τα αυτιά

0

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του Anatoliy Ezhkov έζησε η 41χρονη νοσοκόμα Irina Gonchar. Ο Ρώσος «Χάνιμπαλ» απέτυχε να τη στραγγαλίσει και άρχισε να τρώει το πρόσωπό της.
Ο Ρώσος «Χάνιμπαλ Λέκτερ» άφησε παραμορφωμένη την Irina Gonchar. Είχαν γνωριστεί στο ίντερνετ και της πρότεινε να περάσουν μια ρομαντική βραδιά στον ξενώνα Kurgan, στην κεντρική Ρωσία.
Αφού τη μέθυσε, ξυλοκόπησε την τρομοκρατημένη νοσοκόμα σε σημείο που έπεσε αναίσθητη. Προσπάθησε να τη στραγγαλίσει με καλώδιο αλλά δεν τα κατάφερε από το αίμα.
Τότε ο 45χρονος, που είχε πάρει ναρκωτικά, άρχισε να τρώει τα αυτιά, τη μύτη και τα άκρα των δακτύλων της. Η δοκιμασία της 41χρονης κράτησε τέσσερις ώρες. Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και κάλεσαν την αστυνομία.
Ελεύθερος ο «Χάνιμπαλ» – Σοκαρισμένοι οι συγγενείς

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει διάσειση και είχε σοβαρές πληγές στο σώμα της. «Τα βασανιστήρια κράτησαν τέσσερις ώρες. Προσπάθησε να τη σκοτώσει. Προσπάθησε να την πνίξει αλλά δεν τα κατάφερε επειδή ο λαιμός της είχε καλυφθεί με αίμα. Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές και κάλεσαν την αστυνομία», τόνισε συγγενής της.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com