Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πόσο ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ και ΠΩΣ θα ΔΙΚΑΣΤΕΙ! Τι λέει ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ! Ο κ. Παπαδημητριάδης τονίζει ότι υπάρχουν και εκείνες οι ανθρωποκτονίες παιδιών που ήταν ανεπιθύμητα, γιατί ήταν ένα οικονομικό βάρος και μια επιπλέον ευθύνη για τον γονέα.

Αναφερόμενος στη Ρούλα Πισπιρίγκου και απαντώντας στο ερώτημα αν θα μπορούσε να δικαστεί διαφορετικά σε περίπτωση που θεωρηθεί ψυχοπαθολογικά διαταραγμένη, σημείωσε ότι ο νομοθέτης προβλέπει το έγκλημα της παιδοκτονίας στις περιπτώσεις που το έγκλημα διαπράττεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή αμέσως μετά τον τοκετό, για να καλύψει το ενδεχόμενο της επιλόχειας ψύχωσης και κατάθλιψης, όπου δεν υπάρχει επίγνωση.

 

Για την Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεση των θανάτων των 3 παιδιών στην Πάτρα μίλησε στην εκπομπή του OPEN «Τώρα ό,τι Συμβαίνει», ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης, αναλύωντας ποιο είναι συνήθως το προφίλ των ανθρώπων που προχωρούν σε τέτοιες εγκληματικές πράξεις και σκοτώνουν τα παιδιά τους.

Όπως ανέφερε, στην επιστημονική ανάγνωση γεγονότων όπως αυτό, πάντα υπάρχουν κοινοί παρονομαστές. Υπάρχουν αρκετά περιστατικά παρόμοια στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Δανία.

 

«Στις περισσότερες περιπτώσεις ανιχνεύουμε διαταραχές της προσωπικότητας, πίσω από ανθρωποκτονίες από το χέρι του γονέα και πάντα βλέπουμε ότι σε αυτές τις προσωπικότητες κυριαρχεί ένα άκαμπτο στυλ καθημερινής λειτουργίας, όπου η επικοινωνία με το περιβάλλον και την ίδια την κοινωνία είναι πάρα πολύ διαταραγμένη.

Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται τους άλλους ανθρώπους. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι άνθρωποι μπορεί όντως να έχουν μια αστάθεια στο συναίσθημα ή είναι πολύ παρορμητικοί.

Εκδίκηση, «αλτρουισμός» ή «απαλλαγή από βάρος»

Όπως σημείωσε ο ψυχίατρος, συχνότερη αιτία για τέτοιες πράξεις είναι είτε η εκδίκηση προς έναν σύντροφο ή προς το περιβάλλον, ακόμη και στους γιατρούς που φροντίζουν, γιατί υπάρχει ένας φθόνος ή μια αντιπάθεια για εκείνους, είτε είναι αλτρουιστικές με κάποιο τρόπο στρεβλό.

Ρούλα Πισπιρίγκου Ηχητικό Ντοκουμέντο την ΩΡΑ που ΣΚΟΤΩΝΕ την Τζωρτζίνα

Μπορεί να πιστεύουν οι γονείς ότι διασώζουν το παιδί είτε από τον ίδιο τους τον εαυτό είτε γιατί φαντάζονται ότι υπάρχουν κίνδυνοι για το παιδί να μεγαλώσει σε μια κοινωνία που είναι πολύ άδικοι, γιατί οι ίδιοι αισθάνονται πάντα ένα θύμα της κοινωνίας ή γιατί φαντάζονται ότι το παιδί θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα υγείας, τα οποία είναι στη φαντασία τους μεγεθυμένα.

Ρούλα Πισπιρίγκου Ηχητικό Ντοκουμέντο την ΩΡΑ που ΣΚΟΤΩΝΕ την Τζωρτζίνα

Ο κ. Παπαδημητριάδης τονίζει ότι υπάρχουν και εκείνες οι ανθρωποκτονίες παιδιών που ήταν ανεπιθύμητα, γιατί ήταν ένα οικονομικό βάρος και μια επιπλέον ευθύνη για τον γονέα.

Αναφερόμενος στη Ρούλα Πισπιρίγκου και απαντώντας στο ερώτημα αν θα μπορούσε να δικαστεί διαφορετικά σε περίπτωση που θεωρηθεί ψυχοπαθολογικά διαταραγμένη, σημείωσε ότι ο νομοθέτης προβλέπει το έγκλημα της παιδοκτονίας στις περιπτώσεις που το έγκλημα διαπράττεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή αμέσως μετά τον τοκετό, για να καλύψει το ενδεχόμενο της επιλόχειας ψύχωσης και κατάθλιψης, όπου δεν υπάρχει επίγνωση.

Ρούλα Πισπιρίγκου καταγγελία! ”Το 2014 η Τζωρτζίνα κακοποιείτο στο σπίτι”

«Όμως στις διαταραχές προσωπικότητας, συζητάμε για πλήρη επίγνωση της διάκρισης του καλού από το κακό, οπότε υπάρχει η αντίληψη ότι έχει γίνει μια εγκληματική πράξη με την οποία η υπόλοιπη κοινωνία διαφωνεί, για αυτό και υπάρχει και προσπάθεια συγκάλυψης, αποφυγής των ευθυνών, βλέπετε ότι οι ομολογίες του εγκλήματος δεν είναι εύκολες και όλα αυτά μας καθοδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει επίγνωση, επομένως υπάρχει καταλογισμός», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την έλλειψη θρήνου και συναισθήματος πόνου από την πλευρά της 33χρονης, σχολιάζει ότι πολλές φορές συναντούμε ανθρώπους που χάνουν ένα σημαντικό άνθρωπο της ζωής τους και ο θρήνος εκφράζεται με διαφορετικό τρόπο, δε θα πρέπει να ληφθεί ως παθογνωμικό κριτήριο.

Ρούλα Πισπιρίγκου! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΆ

Σχολιάζοντας τη φράση «το μεγάλο επεισόδιο δεν έχει έρθει ακόμη» που είχε πει η 33χρονη στους γιατρούς λίγο πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα, σημείωσε ότι σε τέτοιες προσωπικότητες συναντούμε μια αντίληψη ότι οι υπόλοιποι ξέρουν λιγότερα πράγματα από τους ίδιους, ίσως γιατί και οι ίδιοι έχουν οργανώσει εγκληματικές ενέργειες και θέλουν να βγάλουν «άχρηστους» τους υπόλοιπους.

Επίσης, τονίζει ότι ίσως υπάρχει και ένα στοιχείο σαδισμού στην περίπτωση της Ρούλας Πισπιρίγκου, εφόσον αποδειχθεί ότι πειραματιζόταν με τις δόσεις αυτής της ουσίας, προκαλώντας συμπτώματα αρκετές φορές, κρίνοντας ότι αυτά τα συμπτώματα ταιριάζουν με τις παρενέργειες που έχει η κεταμίνη στον άνθρωπο στις τοξικές δόσεις.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πως ΣΚΟΤΩΣΕ τα ΠΑΙΔΙΑ της!!!

Σύμφωνα με τον ψυχίατρο, ίσως υπήρχε ένας πειραματισμός με τον πόνο που υποδεικνύει σαδισμό. Βέβαια απαραίτητο πρώτα είναι να εξεταστεί η κατηγορούμενη από ψυχίατρους, ώστε να υπάρχουν περισσότερα δεδομένα.

Διαβάστε ακόμα:

Ρούλα Πισπιρίγκου καταγγελία! ”Το 2014 η Τζωρτζίνα κακοποιείτο στο σπίτι” Όσα παρουσιάστηκαν για τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Σε μια νέα αποκάλυψη για την Ρούλα Πισπιρίγκου και το θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, προχώρησε το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Παρασκευής στο MEGA.

ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: ΘΑΥΜΑ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΡΔΑΣ!

Ειδικότερα, ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε πως «έχουμε την πληροφορία ότι τον Οκτώβριο του 2014 πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον του ζευγαριού Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη, δεν είχαν παντρευτεί ακόμα, έχει προχωρήσει σε καταγγελία σε οργανισμό που ασχολείται με κακοποιήσεις πάιδιών ότι η λίγων μηνών τότε Τζωρτζίνα κακοποιείτο στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι».

ΒΟΜΒΑ στην Πάτρα! ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΑΝΑ, ΠΑΤΕΡΑΣ, ΠΕΘΕΡΙΚΑ! Μάνος Δασκαλάκης Ρούλα Πισπιρίγκου στην ΦΥΛΑΚΗ

«Ο οργανισμός αυτός φέρεται να απευθύνθηκε σε κοινωνικούς λειτουργούς του δήμου Πατρών, σε συγκεκριμένο τμήμα, ενώ υπήρξε και επίσκεψη των κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι λίγο πριν τον γάμο τους. Φέρεται να μην έγινε επισταμένως έλεγχος, να δέχθηκαν κάποιους ισχυρισμούς πως αυτό είναι μια

“ΣΚΟΤΩΣΑΝ στο ΞΥΛΟ ΤΗΝ Ρούλα Πισπιρίγκου οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ”! Σοκαριστική ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον Σόμπολο!

κακοήθεια ενός άλλου προσώπου που δεν ευσταθεί και έτσι σταμάτησε η έρευνα ενώ σε αυτές τις περιπτώσεις θα έπρεπε να γίνει επανειλημμένος ιατροδικαστικός έλεγχος και αυτή η πλημμελής έρευνα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πιθανώς να είχε αποτρέψει τον θάνατο του παιδιού» συμπλήρωσε ο κ. Λαμπρόπουλος στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Οι εξελίξεις με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζουν να καθηλώνουν…

Ρούλα Πισπιρίγκου καταγγελία! ''Το 2014 η Τζωρτζίνα κακοποιείτο στο σπίτι''

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner