Το ταλέντο της Ρούλα Ρέβη στην φωτογραφία είναι αδιαμφισβήτητο. Η γοητευτική σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα έχει απαθανατίσει με τον φωτογραφικό της φακό μερικές από τις πιο όμορφες Ελληνίδες, ωστόσο αυτό που λατρεύει περισσότερο να" />

Hit enter after type your search item

Ρούλα Ρέβη: 20 υπέροχες φωτογραφίες από τις διακοπές με τον Αποστόλη Τότσικα και τα παιδιά τους!

/
/
img

Το ταλέντο της Ρούλα Ρέβη στην φωτογραφία είναι αδιαμφισβήτητο. Η γοητευτική σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα έχει απαθανατίσει με τον φωτογραφικό της φακό μερικές από τις πιο όμορφες Ελληνίδες, ωστόσο αυτό που λατρεύει περισσότερο να φωτογραφίζει δεν είναι άλλο από την οικογένειά της.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, αυτή την περίοδο απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Τήνο με τα δίδυμα παιδιά τους και η καταξιωμένη φωτογράφος δεν σταματά να απαθανατίζει είτε με την κάμερα της είτε με το κινητό τις ξέγνοιαστες στιγμές τους. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μερικές άκρως καλλιτεχνικές και εντυπωσιακές φωτογραφίες τόσο της κόρης και του γιου της, όσο και του κούκλου συζύγου της.

Πάρε μια γεύση:

20 υπέροχες φωτογραφίες από τις ανέμελες στιγμές τους στην παραλία!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :