Ρούλα Ρέβη: Έτσι πέρασε την Κυριακή τα δίδυμα!

0

Παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η προτεραιότητα της Ρούλας Ρέβη θα είναι πάντα τα δίδυμα μωρά της. Ο χρόνος της είναι αφιερωμένος σε εκείνα και η αδυναμία που έχει σε αυτά δεν κρύβεται. Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη ζουν μια πολύ όμορφη καθημερινότητα, από την μέρα που ήρθαν στον κόσμο η Ειρήνη και ο Άγγελος.

Μάλιστα, πριν μία εβδομάδα, τα δίδυμα έκλεισαν τα 2 και οι γονείς τους, διοργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτι με φίλους και συγγενείς, ώστε να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός. Η Ρούλα Ρέβη συνεχίζει να κάνει αγαπημένες δραστηριότητες με τα παιδιά της και, μία από αυτές, είναι η ζωγραφική!
Το Σαββατοκύριακο είχε πολλά χρώματα για την οικογένεια Τότσικα – Ρέβη, που τελευταία η φωτογραφος φροντίζει να επισημαίνει στις όμορφες στιγμές και τα δίδυμα δεν σταμάτησαν το παιχνίδι! Η ταλαντούχα φωτογράφος ανέβασε στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τα παιδιά της να δημιουργούν! Άλλωστε το ταλέντο στην οικογένεια είναι έμφυτο.
«Εγώ βρήκα το δικό μου χρώμα για σήμερα! Και ξέρω ότι σε όλες τις στιγμές της ημέρας αν κοιτάξετε γύρω σας θα το βρείτε και εσείς! Και αν δεν το βρίσκετε φτιάξτε το μόνοι σας!» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της τρυφερής φωτογραφίας.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com