Ρούλα Κορομηλά: Γιατί την ακούμε; Βραβεύουμε ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ…ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ;
“Πρωινός καφές”! Αυτό ήταν. Το “ciao Ant1”, σχεδόν ταυτόχρονα. Στo mega δεν έκαναν τέτοια ψυχαγωγία. Άφησαν τον Ant1 ν’ αλωνίζει! Όταν πήρε την μεταγραφή της η Κορομηλά την πήρε και η κάτω βόλτα.
Η απογευματινή της εκπομπή κόπηκε και έμεινε το “Μπράβο”. Όταν έκανε κι αυτό τον κύκλο του, είκοσι χρόνια πριν, η Ρούλα έκανε ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ. Τέλος. Όταν πια υπήρξε ανταγωνισμός, έχανε πανηγυρικά και ντροπιαστικά!
Έμεινε αρκετά χρόνια στην τηλεόραση, κάνοντας τη μία αποτυχία μετά την άλλη. Πέρασε απ όλα τα κανάλια, μόνο με αποτυχίες, και έφυγε. Συντηρήθηκε με τη φόρα που είχε, όταν η συγκυρίες τα έφεραν έτσι, και ήταν η μοναδική ΕΚΠΟΜΠΗ που υπήρχε στην τηλεόραση με το που ξεκίνησε η ιδιωτική!!!
Το πίστεψε πως είχε άστρο! Πιστεύουμε πως το ..άστρο της ήταν η έλλειψη αντιπάλου! Αυτό όμως ήταν η δική μας εκτίμηση. Η Ρούλα πραγματικά έγινε πολύ η πιο διάσημη τηλεπερσόνα.
Μόνο που βρισκόταν στο πρώτο κανάλι και χωρίς αντίπαλο. Καταδικασμένη να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της. Κυρίως, το ενδιαφέρον των περιοδικών που δεν είχαν και πολλές επιλογές. Πως αγνοούμε ή κρύβουμε μια τέτοια πραγματικότητα;
Η Κορομηλά ξαναλέμε, έκανε όνομα όσο έπαιζε μόνη της. Ποιον είχε αντίπαλο με πρωινάδικο όταν την πήρε από την κρατική τηλεόραση ο Αντ1; Κανέναν με πρωινάδικο. Αυτό προέκυψε με αδικαιολόγητη καθυστέρηση από το Mega. Χρόνια μετά, σχεδόν πενταετία, βγήκε ο Μικρούτσικος! Τότε άρχισε η αποκαθήλωση!
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
