Ροή ειδήσεων

Σακίρα-Πικέ: «το δεύτερο μωρό μας έρχεται σύντομα!»

Λίγες ημέρες πριν καλωσορίσουν στον κόσμο το δεύτερο μωράκι τους, Σακίρα και Πικέ φωτογραφήθηκαν μαζί για λογαριασμό της «Unicef».
Το ζευγάρι που περιμένει και αυτή τη φορά αγοράκι, πόζαρε σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο, όπου ο27χρονος ποδοσφαιριστής κρατά τρυφερά την φουσκωμένη κοιλίτσα της 37χρονης Κολομβιανής σταρ.
H φωτογράφιση έγινε για να καλέσουν όλο τον κόσμο στο… παγκόσμιο baby shower του δεύτερου μωρούτους.
Αγοράζοντας «δωράκια» για το αγέννητο αγοράκι της Σακίρα και του Πικέ, τα έσοδα θα πάνε στην «Unicef» για τα παιδιά που πεινάνε.

Εξηγώντας το σκεπτικό τους πίσω από αυτή την καμπάνια, η διάσημη σταρ είπε:
«Τώρα που ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε σύντομα το δεύτερο μωράκι μας, θέλουμε να βοηθήσουμε και τα υπόλοιπα παιδιά στον κόσμο, συνεισφέροντας σε μια λύση διαρκείας, ώστε να προσφέρουμε τις απαραίτητες προμήθειες σε παιδιά που ζουν κάτω από απόλυτη φτώχεια, προκειμένου να καταφέρουν να επιβιώσουν».
Προσθέτοντας πως «θέλουμε επίσης και οι υπόλοιποι γονείς να πράξουν το ίδιο. Με την έκρηξη των social media, οι celebrities δεν είναι οι μόνοι που μπορούν να απευθυνθούν σε μαζικά κοινά. Γι΄αυτό τους καλούμε μετά το τέλος του δικού μας baby shower, να κάνουν το ίδιο για την Unicef».
Να υπενθυμίσουμε, πως παρόμοιο «baby shower» είχαν κάνει Σακίρα και Πικέ, λίγο πριν την γέννηση του πρώτου τους γιου, Μίλαν.

Back to top button