Σάκης Ρουβάς: Η θερμή υποδοχή που δέχτηκε από μαθητές σε δημόσιο Αμερικάνικο Σχολείο!

2

Στη Νέα Υόρκη βρίσκονται από τις αρχές της εβδομάδας ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το ζευγάρι έφυγε για την πρωτευούσα του κόσμου την Δευτέρα και θα παραμείνει εκεί μέχρι την Κυριακή αφού πρώτα βρεθεί στο 5ο Ετήσιο της Δείπνο (5th Annual Gala) που διοργανώνει η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative, THI) και όπου ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης είναι επίσημος προσκεκλημένος.

Το Ετήσιο Δείπνο έχει ιδιαίτερη σημασία όχι μόνο γιατί θα αποτελέσει σημείο συνάντησης όλου του επιχειρηματικού κόσμου της ομογένειας αλλά και γιατί ο Σάκης Ρουβάς θα αναλάβει την παρουσίαση της βραδιάς και την κορύφωση του καλλιτεχνικού σκέλους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ανυπομονυσία και ο ενθουσιασμός της ομογένειας είναι τέτοιος που ήδη η βραδιά είναι sold out!

Ανάμεσα στις προετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά όμως  oΣάκης Ρουβάς ξεκλέβει χρόνο για να επισκεφτεί, μαζί με την Κάτια και την ομάδα του, σημαντικά σημεία της Νέας Υόρκης.

Σε μία από τις στάσεις που έκανε στην πόλη ήταν και το δημόσιο Αμερικάνικο Σχολείο Hellenic Classical Charter School όπου έζησε την πιο θερμή υποδοχή από τους μαθητές και όχι μόνο. Στο συγκεκριμένο σχολείο διδάσκεται η ελληνική και η συναισθηματική φόρτιση της επίσκεψης ήταν αρκετά μεγάλη. Ο Σάκης μοιράστηκε τα συναισθήματά του ανεβάζοντας ένα χαρακτηριστικό βίντεο στα social media του.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com