Κάτια Ζυγούλη

Σάκης Ρουβάς ηλικία! Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια

Σάκης Ρουβάς ηλικία! Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια Ο Σάκης Ρουβάς (πραγματικό όνομα: Αναστάσιος Ρουβάς) (Κέρκυρα, 5 Ιανουαρίου 1972) είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης, επιχειρηματίας και πρώην αθλητής του άλματος επί κοντώ.

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει τη δική τους όμορφη οικογένεια δίπλα στα τέσσερα παιδιά τους, Αναστασία,  Αλέξανδρο,  Αριάδνη και Απόλλωνα.

«Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια. Ωριμάζουμε μαζί, εξελισσόμαστε, οπότε πιστεύω ότι κι οι δύο είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε. Η ζήλεια είναι ο φόβος μη χάσεις τον άλλον», είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σάκης Ρουβάς καλεσμένος στο The 2Night Show.

Με μια σειρά από στιγμιότυπα αγκαλιά με τα παιδιά του, o Σάκης Ρουβάς στέλνει το δικό του μήνυμα για την γιορτή του πατέρα, σήμερα Κυριακή 16 Ιουνίου.

Κάνοντας τη νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Σάκης Ρουβάς αναφέρει: «Μεγαλώνετε, όμορφα. Μαθαίνετε τη ζωή. Κι εγώ μαθαίνω από εσάς», γράφει κάτω από τις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους χρήστες του instagram.

Κάτια Ζυγούλη
Σάκης Ρουβάς ηλικία! Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια 3


Γιάννης Βασιλείου βιογραφικό! Η σχέση, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές

x


Δημοσιεύτηκε

σε

από