Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Βόλτα στη Νέα Υόρκη χωρίς αυτοκίνητο!

9

Μπορεί μετά τον παραμυθένιο γάμο τους να πήγαν διακοπές με τα παιδιά και να πέρασαν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, τώρα όμως ήρθε η ώρα για ένα ρομαντικό ταξίδι μόνο για δύο. Έτσι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έφυγαν για Νέα Υόρκη και ήδη έχουν ξεκινήσει τις βόλτες τους στο Big Apple.

Με αφορμή το 5ο Ετήσιό της Δείπνο (5th Annual Gala) που διοργανώνει η οργάνωση Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative, THI) και όπου ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης είναι επίσημος προσκεκλημένος, το αγαπημένο ζευγάρι ετοίμασε βαλίτσες για την πρωτεύουσα του κόσμου -όπως είναι γνωστή η Νέα Υόρκη.

Ο Σάκης Ρουβάς μάλιστα, έχει αναλάβει ως «Αγγελιοφόρος» του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» την παρουσίαση της εκδήλωσης, που θα συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου της ομογένειας. Ακόμη, θα κορυφώσει και το καλλιτεχνικό σκέλος του Gala ετοιμάζοντας πολλές εκπλήξεις.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι δυο τους θα μείνουν στην Αμερική και μακριά από τα παιδιά τους (που έχουν ξεκινήσει ήδη το σχολείο) για μια εβδομάδα, ως τις αρχές του επόμενου μήνα. Προς το παρόν, μάλιστα έχουν ξεκινήσει τους περιπάτους, αλλά και την εξερεύνηση στη Νέα Υόρκη.

Δες video:

 

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

9 Σχόλια

  1. Κλάσεις ανώτερη στο άρθρο

    Έστειλε η ΓΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΜΟΥΡΑ την Αλβανομουρα ΣΑΚΑ και την «συμβια» της ταξιδάκι να ξεσκάσουν. Εσείς τι ζόρι τραβάτε , ζηλιάρες ?

  2. αντε στο άρθρο

    βρε ουστ με τον γκει πεπονοκεφαλο τι μας νοιαζει τι κανει το αταλαντο κατατρυπημενο ψώνιο που το παιζει και αντρας σρα γεράματα μη χεσω;

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com