Σάκης Τανιμανίδης: Ο πατέρας του, Στέφανος, μιλάει δημόσια για την Χριστίνα Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ιδιαίτερα δεμένος με τον πατέρα του, Στέφανο. Ο πατέρας του παρουσιαστή είναι διακριτικός και χαμηλών τόνων, ωστόσο, μετά την πρεμιέρα του Survivor 2018 μίλησε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να… στα πω. 

Όπως αποκάλυψε, δεν έχει μιλήσει με την Χριστίνα Μπόμπα μετά την πρεμιέρα του reality και πως η τελευταία φορά που την είδε, ήταν στο fashion show που περπάτησε ντυμένη νύφη. Μάλιστα, δεν έκρυψε τον θαυμασμό που τρέφει για τη νύφη του: «Δεν μίλησα με την αγαπημένη μου Χριστίνα για το Survivor. Την είδα αντιθέτως να είναι πάνω σε μία πασαρέλα, ως νύφη με δύο μωρά και έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Μια κούκλα, μια θεά, ένας άγγελος. Και χωρίς να βρίσκεται στο πλευρό του Σάκηήταν μια κούκλα, σκέψου να είναι και δίπλα στον Σάκη».

Φυσικά, δεν δίστασε να αναφερθεί και στον γάμο του Σάκη με την Χριστίνα: «Να σου πω την αλήθεια. Μετά τον Ιούλιο γυρίζει ο Σάκης, φαντάζομαι θα είναι αργότερα ο γάμος κατά το φθινόπωρο, αλλά ελπίζω όλα αυτά που λέγονται και κουβεντιάζονται να γίνουν πραγματικότητα. Από τα παιδιά εξαρτάται και όπως θέλουν εκείνοι. Θέλουν κοντά, θέλουν μακριά, θέλουν με κόσμο, θέλουν χωρίς, ό,τι πουν τα παιδιά, η νύφη βασικά, η Χριστίνα. Ο γάμος πρώτα από όλα γίνεται για τα κορίτσια. Με κάνει πολύ χαρούμενο που είναι τόσο αγαπημένα τα παιδιά».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.