Σάλμα Χάγιεκ Hayek: Από το μετερίζι της Πάρου πολέμησε τον covid-19 νέες φωτό

Η Χολιγουντιανή καλονή δεν μάσησε ούτε από Κορονοιό, ούτε από τίποτα. Οι μάσκες για τον covid-19 κυκλοφορούσαν παντού στην Πάρο όπως και η σταρ. Φιλική, φιλικότατη, κεφάτη πάντα, με πολύ διάθεση για επικοινωνία. Δεν την κούραζαν οι σέλφι, δεν την κούραζαν τα αυτόγραφα.

Σάλμα Χάγιεκ Hayek: Από το μετερίζι της Πάρου πολέμησε τον covid-19 νέες φωτό! Η Σάλμα Χάγιεκ, ήρθε στην χώρα μας, έμεινε αρκετές μέρες, το κοινοποίησε μόνη της στα σόσιαλ, πριν το πάρει κανείς είδηση. Εξ άλλου αν ήθελε απόλυτη ησυχία, μπορούσε να την έχει. Ο σύζυγος της μπορεί να της παρέχει όσες και όποιες ανέσεις χρειαστεί.

https://www.instagram.com/p/CEHKklcoR4o/

https://www.youtube.com/watch?v=IXQS6e7Wp5Q

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ: ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ!

Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε την Πάρο για να γευτεί το ελληνικό καλοκαίρι μαζί με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της François-Henri Pinault (Φρανσουά Ανρί Πινό). Η Salma Hayek απόλαυσε τις παραλίες του νησιού με τα καταγάλανα νερά, τις παραδοσιακές νοστιμιές, τις βόλτες και φωτογραφήθηκε στα σοκάκια φορώντας τη μάσκα της, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της. Η ηθοποιός ανήρτησε στο Instagram φωτογραφίες με τον σύζυγό της σε εστιατόριο της Πάρου και στη συνέχεια με ένα νεαρό πλανόδιο μουσικό που έπαιζε ακορντεόν, σημειώνοντας πως βρίσκεται στην Ελλάδα!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ STREET LOOK: ΑΣΠΡΕΣ ΞΩΦΤΕΡΝΕΣ ΓΟΒΕΣ, ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΖΙΝ, ΛΕΥΚΟ ΤΙΡΑΝΤΑΚΙ