Σάλος με τον Marilyn Manson: Σημάδευε με όπλο το κοινό!

0

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και ούτε και ο Marilyn Manson πρόκειται να σταματήσει να προκαλεί με τον τρόπο του.

Ήταν, είναι και θα είναι εκκεντρικός και προκλητικός. Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης δεν σταματά να τραβά πάνω του την προσοχή εξαιτίας της συμπεριφοράς του είτε επί σκηνής είτε όχι.

Αυτή τη φορά, ο Marilyn Manson προκάλεσε έντονες αντιδράσεις επειδή ανέβηκε στην σκηνή καθισμένος πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι και χρησιμοποίησε ένα ψεύτικο όπλο ως βάση για το μικρόφωνο του, ενώ παράλληλα σημάδευε το κοινό.

Να θυμίσουμε ότι είχε διακόψει τις εμφανίσεις του πριν λίγο καιρό για λόγους υγείας.

Η εμφάνισή του αυτή έγινε στην ίδια πόλη, το San Bernardino στην οποία πριν από δύο χρόνια μία επίθεση με όπλο άφησε πίσω της πολλά θύματα.
Ένα άλλο γεγονός που εξόργισε ακόμα περισσότερο τον κόσμο είναι ότι η προκλητική αυτή συμπεριφορά του Marilyn Manson έγινε λίγες ώρες μετά την επίθεση στο Τέξας.

Ο Manson σε δήλωση του τόνισε, ότι δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν και ήθελε απλά να δείξει το πώς η εικόνα των όπλων έχει γίνει τόσο συνηθισμένη στη χώρα του.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com