Σάσα Σταμάτη: ‘Έπαθα σοκ, έτρεμα ολόκληρη! Ξυλοκόπησαν μοντέλο μπροστά μου’

Σάσα Σταμάτη: ‘Έπαθα σοκ, έτρεμα ολόκληρη! Ξυλοκόπησαν μοντέλο μπροστά μου’ H Σάσα Σταμάτη προχώρησε σε μια αποκάλυψη -σοκ για πασίγνωστο μοντέλο και τον πρώην σύντροφό της. Η αποκάλυψη ήρθε με αφορμή τη συζήτηση για τα περιστατικά βίας κατά των γυναικών.

Όπως είπε η παρουσιάτρια ένα πασίγνωστο μοντέλο ξυλοκοπήθηκε άγρια σε club του Κολωνακίου από τον πρώην σύντροφό της, μπροστά στα μάτια της δημοσιογράφου.

Η Σάσα Σταμάτη εξομολογήθηκε τα εξής: «Θυμάμαι ένα περιστατικό. Είχαμε πάει με κάποιους φίλους μου στο Κολωνάκι σε ένα club να διασκεδάσουμε. Εγώ ήμουν με ένα γνωστό μοντέλο, πάρα πολύ γνωστό, κάνει καριέρα στο εξωτερικό, νέα κοπέλα και ανεβαίνουμε τα σκαλιά, φτάνουμε στο τελευταίο σκαλί και μου λέει:

«Ααα είναι εδώ ο πρώην μου, να στον γνωρίσω». Πάει να μου τον γνωρίσει και λίγο πριν του μιλήσει, την παίρνει, την πετάει στον τοίχο, χτυπάει το κεφάλι της και πέφτει μέχρι το τελευταίο σκαλί. Το club ήταν γεμάτο. Εγώ έπαθα σοκ, έτρεμα ολόκληρη!

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΞΕΣΠΑ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ: ‘ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ…Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΝΟΣΗΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ.’

Ειδοποιώ τα παιδιά και μέχρι να κατέβουμε κάτω είχαν εξαφανιστεί. Την επόμενη μέρα μου έστελνε μήνυμα ότι την ξυλοκοπούσε σε ένα στενό στο Κολωνάκι όλο το βράδυ και φωτογραφίες με τους μώλωπες. Της λέω «Φαντάζομαι θα πας να το καταγγείλεις». Και μου απάντησε ότι το είπε στη μαμά της… Και δεν λέω κάτι που άκουσα, λέω κάτι που το είδα. Τόσοι θαμώνες, δεν κουνήθηκε κανείς»!