Σάσα Σταμάτη: ‘Με χτυπησε! Ερχεται, αρχίζει να τρέμει, με τραβάει από το λαιμό, μου λέει…’

Σάσα Σταμάτη: ‘Με χτυπησε! Ερχεται, αρχίζει να τρέμει, με τραβάει από το λαιμό, μου λέει…’ Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε δύο περιστατικά από την καριέρα της στην τηλεόραση τα οποία τη συγκλόνισαν και τη στιγμάτισαν.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΞΕΣΠΑ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ: ‘ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ…Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΝΟΣΗΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ.’

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε:

«Έχω ζήσει δύο περιστατικά βίας. Θυμάμαι το ένα πολύ έντονα και ανατριχιάζω. Ήταν στο Mega. Εγώ βρισκόμουν στο μακιγιάζ. Ο στιλίστας μου είχε πει την προηγούμενη μέρα να βάλω ένα μπλουζάκι. Το φοράω αλλά τελικά δεν μου έκανε και έβαλα ένα πουκάμισο. Την ώρα λοιπόν που με έβαφε η κοπέλα, έρχεται, αρχίζει να τρέμει, με τραβάει από το λαιμό, μου λέει “Γιατί έβαλες αυτό το πουκάμισο;” και με χτυπάει πολύ δυνατά στον ώμο. Τα έχασα.

Το δεύτερο ήταν στον Ant1, στο «Πρωινό». Ήμουν πάλι στο μακιγιάζ. Κάποια στιγμή έρχεται ένας συνεργάτης ο οποίος ήταν νευριασμένος μαζί μου. Μου λέει “Λες πράγματα για εμένα”… Δεν ήρθε να το συζητήσουμε ότι “Σάσα μου είπαν αυτό, έχει συμβεί δεν έχει συμβεί;”. Άρχισε να τρέμει, έγινε μούσκεμα και αν δεν έμπαινε στη μέση η στιλίστρια η Ειρήνη Βάσου, θα με είχε χτυπήσει. Όχι μόνο δεν του έγινε καμία επίπληξη αλλά την επόμενη μέρα ο διευθυντής κάλεσε εμένα για να μου βάλει εμένα “χέρι”. Ο χαρακτήρας μου είναι ο συνήθης ύποπτος. “Μάλλον η Σάσα φταίει”. Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη αλλά όλα μου τα λάθη τα έχω πληρώσει»!

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια άλλαξε θέμα και θέλοντας να ευχηθεί στη μητέρα της είπε: «Γιορτάζει η μανούλα μου σήμερα, η Κατίνα. Μαμά σ΄αγαπώ! Συγγνώμη αν σου σπάω τα νεύρα… Τα τελευταία χρόνια ο μπαμπάς μου πάσχει από ένα πολύ σοβαρό ψυχικό νόσημα και θαυμάζω την υπομονή της και την ψυχραιμία της γιατί οι καταστάσεις είναι πολύ σοβαρές και επικίνδυνες κάποιες φορές. Θα ήθελα κι εγώ να της μοιάσω».