ΣΑΣΜΟΣ! Δείτε απόψε, Παρασκευή 07 Απριλίου, στις 21:00 Επεισόδιο 112

ΣΑΣΜΟΣ! Δείτε απόψε, Παρασκευή 07 Απριλίου, στις 21:00 Επεισόδιο 112 ΣΑΣΜΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟΨΕ Ο Αντώνης ανοίγει τα μάτια του στην αγκαλιά της Μαρίνας

Ένα όπλο, θα βάλει φωτιά στην Καλλιόπη και στον Μαθιό

Δείτε απόψε, Παρασκευή 07 Απριλίου, στις 21:00

ΣΑΣΜΟΣ! Δείτε απόψε, Πέμπτη 06 Απριλίου, στις 21:00 Επεισόδιο 111

Επεισόδιο 112

Η ανάμνηση της Καλλιόπης ρίχνει βαρύ σκοτάδι στη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς, που προσπαθούν να κλείσουν με αισιοδοξία τα άσχημα κεφάλαια του παρελθόντος. Στο μεταξύ η Θοδώρα προσπαθεί να εκμαιεύσει κάτι παραπάνω για τον Λευτέρη, ενώ εκείνος βυθίζεται στην ερωτική εξομολόγηση της Έλενας, που δεν του αφήνει πια κανένα περιθώριο. Λίγο πιο κει ο Οδυσσέας τους παρακολουθεί και τα μαθαίνει όλα. Το εύρημα του Νικηφόρου και του Μανόλη, ένα όπλο, θα βάλει φωτιά στην Καλλιόπη και στον Μαθιό. Μοναδική αχτίδα χαράς ο Αντώνης, που ανοίγει επιτέλους τα μάτια του στην αγκαλιά της Μαρίνας.

Πρωταγωνιστούν:

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

ΣΑΣΜΟΣ! Δείτε απόψε, Πέμπτη 06 Απριλίου, στις 21:00 Επεισόδιο 111

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

ΣΑΣΜΟΣ


Δημοσιεύτηκε

σε

από

Ετικέτες: