Σασμός: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ αδερφική! Η Βεντέτα τώρα ξεκινά

Σασμός: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ αδερφική! Η Βεντέτα τώρα ξεκινά Η Μαρίνα θα τη βρεί τυχαία και θα την πάει στο σπίτι της, καλώντας παράλληλα και το γιατρό. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο σπίτι του φονιά του άντρα της. «Φύγε. Τρίζουν τα κόκκαλα του Βασίλη μου που σε βλέπει. Μας χωρίζουν ποτάμια αίμα» της φωνάζει. Το ότι της έσωσε τη ζωή, περνά σε δεύτερη μοίρα. Τα δύο αδέλφια σε πόλεμο. Το πρώτο θύμα στην ιστορία μας θα είναι η Βασιλική την οποία θα δολοφονήσει η Καλλιόπη. Πριν από αυτό θα πρέπει να δώσει επιτέλους τις εξηγήσεις της για το πως ξεκίνησε η βεντέτα, όταν στο κατώφλι τους εμφανιστεί ο χαμένος της ανηψιός, ο Άγγελος.

Πριν σκοτώσει τη Βασιλική, η Καλλιόπη λέει την αλήθεια στους γιούς της για την αιτία της βεντέτας. Και καταλαβαίνει πως ο γιός της είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Spoiler alert. Μεγάλες ανατροπές έρχονται στο Σασμό του Alpha. Και ξεκινούν από απόψε, όταν η Μαρίνα βρίσκει λιπόθυμη την Καλλιόπη και τη βοηθά. Η λιποθυμία της έρχεται όταν συνειδητοποιεί ότι ο λεβέντης της, ο Μαθιός της, έχει σκοτώσει το Στεφανή.

Σασμός: ΚΡΥΦΟΣ ΓΑΜΟΣ φέρνει τα πάνω κάτω όταν αποκαλύπτεται!!!

Ο Μαθιός, παρόλο που μας συγκίνησε, όταν έκλαψε χθές στον ώμο του αδελφού του για τον έρωτά του στη Βασιλική, θα δούμε στα επόμενα επεισόδια να κάνει ακριβώς το αντίθετο όταν ο Αστέρης του εξομολογηθεί τα πάντα για την Αργυρώ. Τ

Η Μαρίνα θα τη βρεί τυχαία και θα την πάει στο σπίτι της, καλώντας παράλληλα και το γιατρό. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο σπίτι του φονιά του άντρα της. «Φύγε. Τρίζουν τα κόκκαλα του Βασίλη μου που σε βλέπει. Μας χωρίζουν ποτάμια αίμα» της φωνάζει. Το ότι της έσωσε τη ζωή, περνά σε δεύτερη μοίρα.

Σασμός: Τα δάκρυα του Μαθιού και η αποκάλυψη για την εκταφή της Ανθούλας
«Μας χωρίζουν ποτάμια αίμα»

Σασμός! ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τα ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Η Καλλιόπη καταρρέει στο δρόμο, όταν καταλαβαίνει ότι ο Μαθιός ζούσε εδώ και 20 χρόνια με τον καημό του για τη Βασιλική. Μαύρες σκέψεις την κατακλύζουν. «Μέχρι που έφτασες λεβέντη μου;» αναρωτιέται και η απάντηση της θολώνει το μυαλό. Καταλαβαίνει ότι εκείνος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.