Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Σασμός: Τα ΠΑΝΩ – ΚΑΤΩ! Το ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ της ΣΕΙΡΑΣ!

/
/
/
524 Views

Σασμός: Τα ΠΑΝΩ – ΚΑΤΩ! Το ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ της ΣΕΙΡΑΣ! Η σειρά που καθηλώνει, η σειρά που συναρπάζει, η σειρά που σκίζει σε τηλεθέαση. Τι γίνεται στα αμέσως επόμενα επεισόδια; Η Καλλιόπη ανακαλύπτει πώς η γυναίκα που αγαπά ο Αστέρης είναι η Αργυρώ και οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στον Σασμό είναι καταιγιστικές.

Μάλιστα, τη στιγμή που ο παπάς της προτείνει να κάνει σασμό με τους Βρουλάκηδες, κάποιος καταγγέλλει τον Πετρή πως είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Σασμός: Η αλήθεια είναι μια ανάσα από το να βγει στο φως

Ο Αστέρης και η Αργυρώ από πολύ νωρίς αντιλήφθηκαν πως θα είναι πολύ δύσκολο να αντέξουν και να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια για να καταφέρουν να είναι μαζί.

https://www.youtube.com/watch?v=Fu3LwnrSEpA

Ωστόσο, ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι για τη στιγμή που η Καλλιόπη θα μάθει την κρυφή σχέση τους, καθώς ξέρουν πως η αντίδραση της θα είναι ακραία και πως δύσκολα θα δεχτεί να μπει μία Βρουλάκη στη ζωή τους. Αυτό, δεν θα αργήσει να συμβεί.

Σασμός: Τα ΠΑΝΩ - ΚΑΤΩ! Το ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ της ΣΕΙΡΑΣ!
Σασμός: Τα ΠΑΝΩ – ΚΑΤΩ! Το ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ της ΣΕΙΡΑΣ!

Σασμός: Επιβεβαιώνει τον χειρότερό του εφιάλτη

Για να φτάσουμε, όμως, ως εκεί θα γίνουν μία σειρά από γεγονότα.

Αρχικά, στα επόμενα επεισόδια, το χάσμα μεταξύ των δύο οικογενειών δείχνει να μικραίνει, αφού και ο Μαθιός έχει αποδεχθεί, με τον δικό του τρόπο, βέβαια, τη σχέση του αδελφού του με την Αργυρώ.

Η μεγάλη ανατροπή, όμως, έρχεται από τον παπά. Ύστερα από τόσο αίμα και τόσα φονικά, πιστεύει πως έφτασε πια η ώρα για τον σασμό.

Survivor vs Σασμός: Ποιος κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης

Θέλει να προσπαθήσει να τους πείσει να δεχτούν να σταματήσει η έχθρα ανάμεσα τους, αν και θα είναι δύσκολο να διαγράψουν όλα τα χρόνια του μίσους.

Οσο, όμως, ο παπα-Μιχάλης προλειαίνει το έδαφος για τον σασμό ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, η Θοδώρα ετοιμάζεται να ρίξει τη δική της… βόμβα.

Κατηγορεί και επίσημα τον Πετρή ως τον φονιά του Στεφανή, και ο Αντώνης είναι σοκαρισμένος.

Ο αστυνόμος δεν αποκαλύπτει τίποτα γι’ αυτή την καταγγελία στη Μαρίνα, αν και ανοίγει ξανά κρυφά την υπόθεση. Η Μαρίνα, όμως, αποφασίζει να τον καλέσει ύστερα από τόσα χρόνια στο σπίτι για φαγητό. Τότε, όμως, βλέπει την παράξενη στάση του και ανησυχεί.

Σασμός: Η φρικιαστική αλήθεια ξεδιπλώνεται μπροστά της

Ο Αντώνης θέλει να είναι προσεκτικός στις κινήσεις του, καθώς, αν αποδειχθούν αληθινά τα λόγια της Θοδώρας, θα ανοίξει ένας νέος κύκλος αίματος ανάμεσα στις δύο οικογένειες και τότε δεν θα μιλάμε για σασμό, αλλά και πάλι το χωριό τους θα μετράει νεκρούς.

Την ίδια ώρα, ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται να μοιραστούν τα νέα τους. Οι δυο τους περνούν όμορφες στιγμές και είναι ανέμελοι. Μόνο που εκεί θα τους δει μαζί η Καλλιόπη.

Η γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα που αγαπά ο γιος της είναι η κόρη του μεγαλύτερου εχθρού της οικογένειάς της.

Σοκαρισμένη, φεύγει από το σπίτι και βρίσκει καταφύγιο σ’ ένα μοναστήρι.

Είναι σε αδιέξοδο. Δεν ξέρει αν πρέπ ει να αφήσει τον Αστέρη να ζήσει τη μεγάλη του αγάπη ή να μπει εμπόδιο σε αυτή.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο παπα-Μιχάλης, χωρίς να γνωρίζει ότι η Καλλιόπη ξέρει τα πάντα για τον Αστέρη και την Αργυρώ, της προτείνει τον σασμό.

Ωστόσο, αυτό που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί είναι πως η Αστυνομία ερευνά και πάλι την εμπλοκή του Πετρή στον φόνο του Στεφανή και το ψεύτικο άλλοθι που έδωσε κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :