Σασμός το αποψινό επεισόδιο Γιώργος Αμούτζας «Ο Νικηφόρος έχει περάσει πολλά»

Σασμός το αποψινό επεισόδιο Γιώργος Αμούτζας «Ο Νικηφόρος έχει περάσει πολλά» «Ο Νικηφόρος έχει περάσει πολλά», σύμφωνα με τον Γιώργο Αμούτζα, τον τηλεοπτικό Νικηφόρο, στη σειρά του Alpha, «Σασμός». Ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day».

Τζούλια Νόβα για Σταματίνα Τσιμτσιλή: ”Ήμουν θυμωμένη μαζί της για πολύ καιρό”

«O Νικηφόρος μοιάζει με τραγικό ήρωα» είπε. «Όλα τα μεγάλα γεγονότα συμβαίνουν δίπλα του κι ο ίδιος δεν έχει ιδέα. Δε γνωρίζει τίποτα κι ούτε καν μπορεί να φανταστεί το τι συμβαίνει. Όταν ψάχνεις την απάντηση κι απάντηση βρίσκεται ακριβώς δίπλα σου είναι δύσκολο να την ανακαλύψεις. Είναι κάτι ξένο για σένα. Θεωρείς ότι πολύ δύσκολα συμβαίνει».

Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά Φώτη Σεργουλόπουλου! ”Με είχε προσβάλλει”

Θα μπορούσε να δικαιολογήσει η Νικηφόρος τη σχέση του θείου του Μαθιού με τη μητέρα του Βασιλική; «Ο Νικηφόρος δεν θα μπορούσε να δεχτεί αυτή τη σχέση τόσο εύκολα» τονίζει. «Είναι μεγαλωμένος με εντελώς διαφορετικό τρόπο, έχει τη νοοτροπία της επαρχίας, η οποία μερικές φορές είναι κάπως πιο συντηρητική».

Το κοινό επιλέγει να ξεκινήσει τη μέρα του με την πιο αγαπημένη τηλεοπτική πρωινή συνήθεια, και συντονίζεται καθημερινά στους ρυθμούς του Happy Day!

H Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα, την Τίνα Μεσσαροπούλου και τον Κώστα Φραγκολιά, δίνουν τον τόνο για μία Happy Day, όλο αισιοδοξία! To Happy Day κρατάει σταθερά την καρδιά του κοινού και χθες Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 χτύπησε πρωτιά τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό (18-54) με μέσο όρο 20,9%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό (25-44) η τηλεθέαση άγγιξε το 30,8%.

Θαυμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Οδηγεί και χωρίς χέρια!!

Γιατί όταν ξεκινάμε την ημέρα με χαμόγελα και φίλους, η μέρα μας γίνεται πιο Happy!

Καθημερινά στις 07:45 στον Alpha