Σε… ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ο Αντώνης Καφετζόπουλος! Το ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα υγείας που άργησε ν’ ανακαλύψει!!!

Σε... ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ο Αντώνης Καφετζόπουλος! Το ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα υγείας που άργησε ν' ανακαλύψει!!!

Σε… ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ο Αντώνης Καφετζόπουλος! Το ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα υγείας που άργησε ν’ ανακαλύψει!!! Ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ελληνικό έντυπο εξομολογήθηκε όσον αφορά στο χρόνιο και κληρονομικό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τη φαρμακευτική αγωγή που παίρνει.

Χαρακτηριστικά είπε: “Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι ήμουν ένας άλλος άνθρωπος σε σχέση με το παρελθόν και τα βιώματα που κουβαλούσα. Υπήρχαν περίοδοι που αποζητούσα την απομόνωση, ακόμη και όταν ήμουν σε νεαρή ηλικία. Ωστόσο, όλα αυτά τα θεωρούσα φυσιολογικά.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: “ΧΥΛΟΠΙΤΑ” ΕΠΙ 26 ΧΡΟΝΙΑ! Η ΦΑΙΗ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΟ “ΝΑΙ”

Πίστευα ότι έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία ενός ανθρώπου και η ενασχόλησή μου με τα καλλιτεχνικά ήταν το τέλειο άλλοθι για τη μη παραδοχή της πραγματικότητας. Είχα έντονες, δυσάρεστες στιγμές, αλλά τότε ήταν δύσκολο να το εξηγήσω και να το αποδεχτώ σαν πρόβλημα.

Δεν γνώριζα πολλά πράγματα. Αυτό το κομμάτι της απομόνωσης, της αυτοκατηγορίας ήταν κάτι το τρομερό. Πέρασαν δέκα χρόνια για να καταλάβω ότι δεν πήγαινε άλλο…

Αυτό το εσωτερικό μαστίγωμα που έκανα στον εαυτό μου, ότι για όλα φταίω, το αίσθημα απαισιοδοξίας που είχα για τα πάντα ήταν οι χαριστικές βολές.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: “ΧΥΛΟΠΙΤΑ” ΕΠΙ 26 ΧΡΟΝΙΑ! Η ΦΑΙΗ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΟ “ΝΑΙ”

Ήταν εκείνη η στιγμή της ζωής μου που απευθύνθηκα σε έναν ψυχίατρο. Η διάγνωση ήταν κατάθλιψη. Υπάρχει ένα ιστορικό στην οικογένεια, ο παππούς μου αυτοκτόνησε, ο πατέρας μου πέρασε μια μεγάλη κρίση κατάθλιψης, ίσως όλα αυτά να σχετίζονται και με το δικό μου πρόβλημα ως προς το κομμάτι της κληρονομικότητας.

Πλέον παίρνω τα φάρμακά μου και έχω μάθει να διαχειρίζομαι την κατάθλιψή μου”.

Διαβάστε ακόμα: Ο Αντώνης Καφετζόπουλος που θα απολαύσουμε στην νέα και πολλά υποσχόμενη σειρά του Μega “Σιωπηλός Δρόμος” το απόγευμα της Πέμπτης, έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό!

Ο ηθοποιός δημοσίευσε την φωτογραφία την ώρα του εμβολίου δίνοντας και σε όλους εμάς τη ευχή να κάνουμε το συντομότερο το εμβόλιο που θα μας οδηγήσει στην ελευθερία. Τόνισε μάλιστα, ότι δε είναι… πρωταπριλιάτικο αστείο!

Σε ζωντανή σύνδεση στο Live News στο Mega , λίγο αργότερα, ο ηθοποιός αποκάλυψε στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι το εμβόλιο που έκανε ήταν της Μoderna.

O ηθοποιός, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του:
“Τον χειμώνα ετούτοάμα τον πηδήσαμεΓι’ άλλα δέκα χρόνιαάιντε καθαρίσαμε(ΝοτΠρωταπριλιά, πήρα την πρώτη δόση μου – στη φωτό με τον νοσηλευτή Γιάννη)

Εύχομαι σε όλους το ίδιο, μην ακούτε, κάντε το πρώτο διαθέσιμο εμβόλιο. Αμήν”

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Κόσμος

Γράψτε ένα σχόλιο