Σε ΗΛΙΚΙΑ γάμου η ΚΟΡΗ του Λευτέρη Πανταζή, Κόνη Μεταξά με τον Μάριο Καπότση

Σε ΗΛΙΚΙΑ γάμου η ΚΟΡΗ του Λευτέρη Πανταζή, Κόνη Μεταξά με τον Μάριο Καπότση Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Love it” και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόρη του, Κόνι Μεταξά, η οποία έχει ακολουθήσει τα βήματά του στο χώρο της μουσικής. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η Ιωάννα Μαλέσκου ρώτησε τον τραγουδιστή, αν η κόρη του παντρεύεται.

Κόνι Μεταξά: Μεγάλα εμπόδια σου λέω!

Αφορμή γι’ αυτή την ερώτηση στάθηκαν μερικές φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της η Κόνι Μεταξά πριν από λίγο καιρό, στις οποίες πόζαρε αγκαλιά με τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση, ενώ στη λεζάντα είχε προσθέσει ένα δαχτυλίδι. Πολλοί, λοιπόν, ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν, αν το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Η Πιο ΛΕΠΤΗ ΜΕΣΗ Που Έχεις Δει!!!

Ο Λευτέρης Πανταζής ξεκαθάρισε on air τι συνέβη, λέγοντας ότι η Κόνι Μεταξά έκανε πλάκα. “Δεν θα έχουμε γάμο, πλάκα έκανε. Το αγόρι της βάφτισε ένα παιδάκι και πήγαν μαζί και εκεί έβαλε ένα δαχτυλίδι η κόρη μου και έγινε χαμός. Νομίζω ότι καλά πάνε, τώρα που θα βγει αυτό… Ευελπιστώ να έχουμε χαρές! “, ήταν τα λόγια του Λευτέρη Πανταζή.

Κόνι Μεταξά πλαστική: Ποζάρει στην αγκαλιά του Μάριου Καπότση αλά… νέα Kim kardashian

 

Αρέσει σε %d bloggers: