Σε καραντίνα οι παίκτες του Survivor μετά το θετικό κρούσμα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Σε καραντίνα οι παίκτες του Survivor μετά το θετικό κρούσμα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, 12:30

Ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Δευτέρας αποχαιρέτησε το τηλεοπτική κοινό μέσα από την εκπομπή του, «Καλό Μεσημεράκι» και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τον Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του προγράμματος συνέβη κάτι απρόοπτο, καθώς εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε έναν από τους πρώην παίκτες του Survivor που βρέθηκαν στο στούντιο για να εμφανιστούν στην τελευταία εκπομπή του ηθοποιού και παρουσιαστή.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε ότι οι πρώην survivors είχαν ετοιμάσει μια ξεχωριστή εμφάνιση με μια μεγάλη αρένα και ένα run που θα έκαναν στον πλατό της εκπομπής. Πριν βγουν όμως, ανάμεσά τους ένα rapid test βγήκε θετικό και έτσι όλοι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν και να μπουν σε υποχρεωτική καραντίνα.

Ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος,  ο οποίος βρισκόταν στα παρασκήνια της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε όσα συνέβησαν.

«Είχαν κανονίσει ένα πολύ ωραίο παρκούρ και κρίμα που δεν ζήσαμε την εμπειρία. Εκεί που μας εξηγούσαν το παρκούρ μας έβγαλαν έξω και κάναμε τεστ δυο φορές. Όταν μπήκαμε κάναμε τεστ και έπειτα περάσαμε στο στούντιο και εκεί συναντηθήκαμε με τους φίλους μας. Λογικά θα κάνουμε και μοριακό τεστ, αφού βγει και το μοριακό τεστ του ανθρώπου που είχε βγει θετικός στα rapid tests. Δεν είχε συμπτώματα. Πρέπει να κρατήσουμε καραντίνα και μας είπαν να μην ερχόμαστε σε επαφή με άλλους. Αναμένουμε για τον τελικό του Survivor», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

 

freegossip.gr