Σε λίγο φωτογραφιες! Γιατί να πάτε στα Άχλα κι όχι οπουδήποτε στην Ελλάδα; Επειδή είναι η Μενεγάκη;

3

Ήταν που δεν είχε ανάγκη την προβολή στα Άχλα ο Παντζόπουλος. Αυτό το υποστήριζε, όσο καιρό την είχε. Τώρα που έπαψε να την έχει μέσω παπαράτσι και περιοδικών, καλεί τον κόσμο να κατέβει. Σ΄ένα μέρος με δρόμο μόνο για τζιπ, χωρίς αγορά. Για ποιο λόγο; Για να κάνεις μπάνιο παρέα με τη Μενεγάκη; Για εξαρτιέσαι από το συγκρότημα του Μάκη; Αφού είσαι στην ερημιά για να κάνεις … εναλλακτικό τουρισμό! Έχεις ν’ ανέβεις επτά χιλιόμετρα ΤΈΡΜΑ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ κατσικόδρομο μέχρι να βγεις, όχι στην πόλη, αλλά στην άσφαλτο! Το τοπίο δε,στην παραλία και γύρω από το αγρόκτημα, είναι ίδιο με κάθε γωνιά της Άνδρου. Αυτή την ομορφιά, την βρίσκεις παντού στο νησί και φυσικά σε όλη την Ελλάδα και χωρίς να καταταλαιπωρηθείς και να τα «σκάσεις» στον Μάκη.

Απ’όσα και ο ίδιος γράφει, δεν διαβάζεις κάτι που είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό της περιοχής που βρίσκεται το ξενοδοχείο του.

Ο Μάκης Παντζόπουλος το τελευταίο διάστημα πηγαινοέρχεται στην Άνδρο καθώς ξεκινάει η τουριστική περίοδος και διαθέτει ξενοδοχειακό συγκρότημα στα Άχλα.

Ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη πόσταρε βίντεο από το μαγευτικά Άχλα στο instagram και έγραψε:

«Onar τώρα … Ένα μέρος με καταρράκτες, φυσικές λίμνες και πηγές με κρυστάλλινα νερά».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος στο άρθρο

    Κάποια στιγμή σίγουρα θα δείτε εισαγγελική κλήση . Προσέξτε η μανία σας σας οδηγεί σε απροσεξίες… Αγγίζετε τη γραμμή της κακόβουλης δυσφήμισης. Κάποιος έχει στήσει δόκανο και περιμένει