Hit enter after type your search item

Σεισμός…Παναθηναικός! Παντρεύεται…ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ της η Ναταλία Γερμανού

/
/
img

Σεισμός…Παναθηναικός! Παντρεύεται…ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ της η Ναταλία Γερμανού. Αμ, πως! Είδηση δεν θα ήταν να παντρευτεί μικρότερο! Βεβαίως αυτή, είναι είδηση στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε για την χαρισματική Ναταλία και τι κάνει στη ζωή της. Σχετικά πρόσφατο ρεπορτάζ, διανθίστηκε με πληροφορίες που…έυκολα μαντεύεις. Οι δικές μας το …τραβάνε λίογ μακρύτερα. Επειδή η Ναταλία δεν έχει λόγους να παντρευτέι σύμφωνα με το life style της τα τελευταία χρόνια αλλά και τις δηλώσεις της γενικότερα…μην ξεχνάμε έχει κάνει ήδη έναν γάμο με τον Πέτρο Ίμβριο.

Όμως π΄ρωτον η ίδια δήλωσε πως έχει σχέση,α υτή την φορά με δυο χρόνια μεγαύτερο της. Λέτε τώρα γι αυτό ν’ άλλαξε και γνώμη για τον γάμο; Γάμος; Μην κάνουμε συζήτηση για το τι ανάγκες καλύπτει ένας γάμος και κατά πόσο είανι απαραίτητος. Ίσως μας απαντήσει η Ναταλία, αν αποδειχθεί ότι θα τον κάνει και μάλιστα σύντομα.

Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΞΕΣΠΑ “ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;”

Ας δούμε τι ειπώθηκε από συναδέλφους αλλά και από την ίδια! Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πρόσφατα στην εκπομπή του Τάκη Χατζή πως είναι σε σχέση και χωρίς να θέλει να πει πολλά για τον σύντροφό της, έκανε γνωστό μόνο ότι είναι δύο χρόνια μικρότερος από εκείνην.

Στο “Πρω1νό” αναφέρθηκαν στη σχέση της Ναταλίας Γερμανού και ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης έκανε αποκαλύψεις για τον άντρα που βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας.

Πρόκειται για έναν άντρα 52 ετών, ο οποίος είναι στέλεχος στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και είναι διαζευγμένος. Οι δύο τους γνωρίστηκαν στα μέσα του 2019 και επιθυμούν η σχέση τους να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Ναταλία Γερμανού: H τηλεοπτική συνύπαρξη ένα χρόνο μετά το τέλος της συνεργασίας τους

Ο νέος σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού και οι μικρότεροι άντρες: “Έχω κάνει σχέσεις και με μεγαλύτερους αλλά…”
Μάλιστα, ο δημοσιογράφος τόνισε πως γνωρίζει ότι δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε γάμο και η σχέση τους είναι χαλαρή, χωρίς πρέπει. Αυτό που κέρδισε τη Ναταλία Γερμανού στον σύντροφό της, είναι το γεγονός ότι την κάνει να χαμογελά και μαζί περνάνε όμορφα.

Αν και στην εκπομπή δεν έδειξαν φωτογραφία του συντρόφου της παρουσιάστριας, καθώς δεν το επιθυμεί εκείνος, ο Νίκος Παρτσώλης ανέφερε πως μοιάζει στον Γιώργο Νινιό.

Διαβάστε ακόμα: Καλεσμένη στην εκπομπή Direct με τον Τάκη Χατζή η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα προσωπικά της, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ότι βρίσκεται σε σχέση.

«Έχει τύχει ας πούμε, στις δέκα σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου, οι μισές να ήταν με νεαρότερους άντρες. Οι άλλες μισές ήταν με μεγαλύτερους, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί δεν έχει πλάκα. Να πούνε πως αυτός είναι μεγαλύτερός της» δήλωσε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται».

H Ναταλία Γερμανού για τη σχέση Κωστόπουλου

Και πρόσθεσε: «Δεν μαγειρεύω καθόλου. Πρέπει να μαγειρέψει ο άλλος. Ο σύντροφός μου προσπαθεί να μαγειρέψει. Είναι εκτός χώρου».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τον Τάκη Χατζή τι επάγγελμα κάνει ο αγαπημένος της, εκείνη απάντησε χιουμοριστικά: «Είναι υδραυλικός σε πετρελαιοφόρο! Άσχετο».

Μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε ότι την εκνευρίζει η αδικία και η ασυνέπεια ενώ είπε ότι δεν της αρέσουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση και τη βρίζουν παράλληλα.

4 Comments

    • Είσαι δειλός/η γιατί κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου για να ηβρίσεις ανθρώπους που δεν μπορείς να φτάσεις ούτε στο μικρό τους δακτυλακι. Άντε ανόητοι πια …!!!!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :