Hit enter after type your search item

Σέβη Αμανατίδου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Σέβη Αμανατίδου είναι δικηγόρος. Από το 2005 είναι νομικός – ειδική επιστήμονας στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Είναι εισηγήτρια-αξιολογήτρια στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.), στο γνωστικό αντικείμενο του κοινοτικού δικαίου. Εργάστηκε για περίπου πέντε χρόνια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου ασχολήθηκε με θέματα των Επιτροπών Ενέργειας, Έρευνας & Βιομηχανίας και Περιβάλλοντος & Προστασίας των Καταναλωτών.

Αργύρης Σωτηρακόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Κατέχει διδακτορικό τίτλο στο Δίκαιο του Ανταγωνισμού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακό τίτλο από το Ινστιτούτο Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Κοινοτικό Δίκαιο και μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα του Δημόσιου Διεθνούς Δικαίου και των Πολιτικών Επιστημών από το Université Libre de Bruxelles. Το 2017 ίδρυσε, μαζί με ακόμα επτά γυναίκες, την Women Act, μια οργάνωση με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών στη δημόσια ζωή.

Σέβη Αμανατίδου: Συγκινεί για την απώλεια του συζύγου της και βουλευτή Μανούσου Βολουδάκη

“Πίστευε ότι θα κερδίσει κι αυτή, όπως κι όλες τις άλλες. Εκεί αμφέβαλες, ήθελες να το πιστέψεις ότι θα τα καταφέρει, αλλά είχες να κάνεις με άλλο θηρίο” δήλωσε η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη.

Η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για την απώλεια του συζύγου της και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μανούσου Βολουδάκη και την απόφασή της να κατέβει κι η ίδια στην πολιτική.

Σέβη Αμανατίδου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Είναι μια μεγάλη λύπη, που μαθαίνεις να ζεις με αυτήν. Είναι σαν να συνεχίζω να ζω με μία μόνιμη αναπηρία. Ήμασταν μαζί περίπου 20 χρόνια και αποκτήσαμε τρία παιδιά. Ήμασταν αγαπημένο ζευγάρι μαζί σε όλα. Τον έχουμε τόσο πολύ μέσα μας που είναι σαν να υπάρχει. Πιστεύαμε ότι μέχρι τελευταία στιγμή ο Μανούσος θα τα καταφέρει, γιατί ήταν ένας αισιόδοξος άνθρωπος και αυτό μας το μετέδιδε και εμάς, αισθανόμασταν ότι όλα θα πάνε καλά. Μάλιστα, οι τελευταίες του κουβέντες ήταν θα τα καταφέρουμε» είπε η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη και πρόσθεσε:

«Ήθελε να ζήσει, το πίστευε, ήταν αγωνιστής έτσι κι αλλιώς και έδινε μάχες. Πίστευε ότι θα κερδίσει κι αυτή, όπως κι όλες τις άλλες. Εκεί αμφέβαλες, ήθελες να το πιστέψεις ότι θα τα καταφέρει, αλλά είχες να κάνεις με άλλο θηρίο. Πρόλαβα να του πω όσα ήθελα. Τις τελευταίες ημέρες που ήμασταν στο νοσοκομείο κι ήταν με τον όρο και τα σωληνάκια, έλεγε ο ένας στον άλλον ότι περνάμε χρόνο μαζί. Τα παιδιά μας είναι 15, 14 και 9 ετών. Είναι δύσκολο γιατί ο Μανούσος ήταν παρών σε όλα, μπαμπάς. Έχουν κληρονομήσει από εκείνον την αισιοδοξία και λένε ότι μπορεί να έχει φύγει, αλλά είναι κάπου καλά και μας προσέχει. Είναι εδώ στις αποφάσεις μας» πρόσθεσε η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη και συμπλήρωσε ότι χρειάστηκε και την βοήθεια ψυχολόγου για να διαχειριστεί την απώλεια.

”Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμητική του πρόταση να συμμετέχω στις προσεχείς και κρίσιμες εκλογές για την πατρίδα μας, ως υποψήφια βουλευτής στο νομό Χανίων.

Ο Μανούσος Βολουδάκης λάτρεψε τα Χανιά και τα υπηρέτησε με απόλυτη αφοσίωση. Χαράξε ένα ξεχωριστό δρόμο ήθους και προσφοράς.

Σε αυτόν τον δρόμο θα περπατήσω. Είμαι αποφασισμένη να προχωρήσω μακρύτερα.
Με τις αρχές και τις αξίες που μας ενώνουν. Δεσμεύομαι με την επιμονή και τη συνέπεια που με διακρίνουν να διεκδικήσω όσα τα Χανιά και τα παιδιά μας αξίζουν.”

”Να τα χιλιάσεις αγαπημένο μου! Να είναι όλη σου η ζωή πολύχρωμη, χαμογελαστή, τυχερή και ευτυχισμένη#loveyoutothe🌙and🔙 #mygoddaughterisbetterthanyours❤”

«Στην αρχή, όταν μου έγινε η πρόταση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν κάτι εξωπραγματικό. Δηλαδή είπα όχι, πώς; Είχα βυθιστεί σε μία θλίψη που προσπαθούσα να διαχειριστώ μόνη μου γιατί σε ένα σπίτι με τρία παιδιά δεν μπορεί να υπάρχει μόνιμο πένθος. Έπρεπε τα παιδιά να μπούνε σε ένα πρόγραμμα και να φανεί ότι η ζωή συνεχίζεται Η πρώτη συζήτηση που έκανα με τα παιδιά γι’ αυτό, μου είπαν να το κάνω με ενθουσιασμό, με χαρά και να το κάνουμε παρέα. Δεν ξεχνάς ποτέ ούτε σταματάς να λυπάσαι, ο πόνος είναι εκεί, αλλά κάνεις ένα βήμα μπροστά» πρόσθεσε.

Ντέπυ Γκολεμά βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Σέβη Αμανατίδου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
%d bloggers like this: