Σeξ: Πώς μπορεί να βοηθήσει ο καφές

Φαίνεται ότι η μελέτη των επιστημόνων σχετικά με την επίδραση διαφόρων ροφημάτων στον ανθρώπινο οργανισμό φέρνει απρόβλεπτα απότελέσματα.
Μελετώντας τη δράση που έχουν δημοφιλή ροφήματα όπως ο καφές, οι επιστήμονες ανακάλυψαν μία ακόμα πιθανή ιδιότητά του. Δύο με τρία φλιτζάνια καφέ, ημερησίως, ενδεχομένως να βοηθούν τη στύση.
Οι άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα είδαν βελτίωση περίπου κατά 40%, ενώ εκτιμάται ότι είναι πολύ πιθανό η καφεΐνη να αυξάνει τη διαστολή των αρτηριών του ανδρικού μορίου, βελτιώνοντας έτσι τη στύση.
Φυσικά οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι δεν συστήνεται να ξεπερνάτε την προτεινόμενη δόση. Υπάρχει και κάτι ακόμα που δεν πρέπει να παραλείπετε: να ενυδατώνεστε συχνά. Το σεξ είναι μία φυσική άσκηση που μας κάνει να δαπανούμε ενέργεια και να ιδρώνουμε.
 Αν δεν έχουμε ενυδατωθεί πίνοντας νερό από πριν, μπορεί να νιώσουμε κόπωση και ατονία. Η ελλιπής ενυδάτωση ενδέχεται να προκαλέσει πτώση της αρτηριακής πίεσης και στυτική δυσλειτουργία. Φροντίστε να πιείτε δύο μεγάλα ποτήρια νερό μαζί με τον καφέ σας.
Πηγή: ygeiamou.gr

https://freegossip.gr/