Silver Award: Μαρία και Δημήτρης η δυάδα που θα διεκδικήσει τα 10.000 ευρώ!
Tο πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Silver Award κέρδισε η Μαρία, ενώ στη συνέχεια ο Τζον και ο Δημήτρης, με τις λιγότερο καλύτερες προσπάθειες, κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερο πιάτο. Ιδιαίτερο όχι μόνο ως προς το περιεχόμενο, αλλά και ως προς τις συνθήκες εργασίας. Έχοντας ως μοναδικό οδηγό τους, τη γεύση, τις γνώσεις και τη μαγειρική τους ευφυΐα.
Οι δυο διαγωνιζόμενοι παρουσίασαν τα πιάτα τους και οι καλεσμένοι σεφ του χθεσινού επεισοδίου ήταν εκείνοι που έπρεπε να επιλέξουν τον έναν που θα βρεθεί στον τελικό αυτής της ιδιαίτερης εβδομάδας και θα αντιμετωπίσει τη Μαρία. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον Δημήτρη να παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο, καθώς είχε ψήσει καλύτερα το καλαμάρι από τον Τζον.
Ωστόσο, ο Τζον μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε on camera: «Έχασα και είμαι πολύ απογοητευμένος από τον εαυτό μου. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό γι’ αυτό το πιάτο και μετά τα σχόλια των κριτών ήμουν σίγουρος ότι κέρδισα. Ήταν πολύ βαρύ αυτό για μένα».
Δες το βίντεο που ακολουθεί:
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
