Σήμερα γάμος γίνεται! Παντρεύεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη! Οι πρώτες δηλώσεις
Σήμερα γάμος γίνεται! Παντρεύεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη! Οι πρώτες δηλώσεις! Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η αγαπημένη ερμηνεύτρια παντρεύεται τον δικηγόρο της καρδιάς της, Σπύρο Δημητρίου.
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου, κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση και τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γιατί αν θέλεις… μπορείς!
Έτσι ξαφνικά!…
Γι’ αυτό και ήταν ευχάριστη έκπληξη η αναγγελία του γάμου τους που έγινε σε καθημερινή εφημερίδα και αναφέρει τα εξής: «Ο Σπυρίδων Δημητρίου, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβδιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα».
ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! Η ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ
Τι σκέφτεται ο διάσημος πατέρας της και τι λέει για την χαρμόσυνη είδηση; «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμβεί αυτό. Η Ελεονώρα είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, αγαπά τη ζωή και θέλει να την εξελίξει. Έχει αποδείξει τι αξίζει και δικαίως την έχει αγαπήσει ο κόσμος.», δήλωσε σημειώνοντας:
Μέλι έσταζε και για τον γαμπρό όπως ήταν φυσικό! «Και δεν το λέω αυτό επειδή είναι κόρη μου» Για τον σύντροφό της είπε: «Ο σύντροφός της, ο Σπύρος Δημητρίου, τον οποίο ξέρω και γνώρισα πιο πολύ, είναι ένας ιδιαίτερος και πολύ γλυκός άνθρωπος. Ταίριαξαν και θα ταιριάξουν ακόμα περισσότερο». Για το πότε θα γίνει ο γάμος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, απάντησε «Οσονούπω».
Η αναγγελία του γάμου τους είναι πλέον γεγονός, αφού δημοσιεύτηκε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Εστία και ο γάμος θα γίνει στη Βάρκιζα.
ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ STYLE ΤΗΣ
«Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα» αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία γάμου.
Ποιος είναι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη
O δικηγόρος ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris 1 της Σορβόννης και στην Ecole Normale Superieure. Αποτελεί μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, και είναι αντιπρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στον τύπο και σε νομικά περιοδικά.
Και μπορεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να κρατάει χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της ωστόσο οι αναρτήσεις της στο Instagram μαρτυρούν πόσο ερωτευμένη είναι όπως και οι φωτογραφίες από τις διακοπές που έκανε το ζευγάρι στα Κουφονήσια.
ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΜΑΤΕΟ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΤΟΡΟΜΑΝΤΖΟ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ!
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
