Σίσσυ Χρηστίδου: ‘Άλλαξαν οι εποχές, οι τηλεθεατές, καθώς και η νοοτροπία των παρουσιαστών.’
Σίσσυ Χρηστίδου: ‘Άλλαξαν οι εποχές, οι τηλεθεατές, καθώς και η νοοτροπία των παρουσιαστών.’ Τι σας έκανε να πείτε «ναι» και να επιστρέψετε στην τηλεόραση έπειτα από μακρά απουσία; «Με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία.
ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: «ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΚΡΥΒΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ».
Όταν πλέον ένιωσα ότι μπορώ να είμαι ο εαυτός μου σε μια εκπομπή, και είχα το ελεύθερο και από τους συντελεστές της να το κάνω, τότε δεν είχα άλλη επιλογή από το να πω «ναι». Δεν κρύβω ότι ήμουν πολύ αγχωμένη, αλλά ταυτοχρόνως ασφαλής, καθώς οι άνθρωποι στη διοίκηση του OΡΕΝ είναι ακριβώς αυτοί που θα ήθελε κάθε παρουσιαστής». Σίσσυ Χρηστίδου: ‘Δεν αποτελεί πρόβλημα το νούμερο της ζυγαριάς’
Σίσσυ Χρηστίδου: Η συνταγή της για SUPER μαρμελάδα φράουλας
Στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε έως τώρα διαπιστώνετε αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο; «Τις αλλαγές τις συναντώ καθημερινά. Η τηλεόραση άλλαξε, αλλά όχι απαραίτητα προς το κακό. Άλλαξαν οι εποχές, οι τηλεθεατές, καθώς και η νοοτροπία των παρουσιαστών. Όταν ήμουν στο πρωινό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αργότερα με τη Ναταλία Γερμανού, ζούσαμε ανέμελες καταστάσεις. Όλα κυλούσαν αυτόματα, δουλεύαμε πολύ, αλλά περνούσαμε καταπληκτικά. Ήμασταν παρέα, υπήρχε χημεία και αυτό όντως έβγαινε προς τα έξω. Σήμερα δεν το συναντάς εύκολα αυτό».
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
