Σίσσυ Χρηστίδου: ‘Δεν είναι εύκολο! Να είσαι «μονογονεϊκή οικογένεια»!’
Σίσσυ Χρηστίδου: ‘Δεν είναι εύκολο! Να είσαι «μονογονεϊκή οικογένεια»!’ Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στο διαδικτυακό κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου, και «άνοιξε» την καρδιά της, μιλώντας και για το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη.
ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ‘ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΕΪΚ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛ..
’
Με απόλυτη ειλικρίνεια παραδέχτηκε πως σήμερα, δυο χρόνια μετά δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως αυτό το γεγονός.
«Δυο χρόνια μετά είμαι ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής, δεν είναι ότι το χω ξεπεράσει πλήρως και είμαι μια χαρά… Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο πράγμα.. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν με τον Θοδωρή, το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται σε σχέση με εμάς και τα παιδιά» ανέφερε η παρουσιάστρια.
Θοδώρης Μαραντίνης ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στη Τζένη Μπαλατσινού: Τα παιδικά χρόνια και η Σίσσυ Χρηστίδου
Όσο για το πως είναι σήμερα η ζωή της απάντησε, «Είναι σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είναι όλες οι ευθύνες πάνω σου ξαφνικά υπάρχουν μέρες που είσαι ελεύθερος φοιτητής, είναι πολύ μπερδευτική αυτή η ζωή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες των γιορτών αλλά είμαι πολύ τυχερή που έχω πάρα πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον και support σύστημα που με βοηθά να το αντιμετωπίσω».
Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον Μιχαήλ – Άγγελο και τον Φίλιππο Ραφαήλ ανακοίνωσε το διαζύγιό του δυο χρόνια πριν μέσω μιας λιτής επιστολής προς τα Μέσα.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
