Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή Η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στον Μαρίνο Βυθούλκα πώς ύστερα από το περιστατικό που συνέβη στον αέρα της εκπομπής Happy Day, ο μόνος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ‘ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ Η ΝΑ ΣΑΣ «ΞΕΓΕΛΑΣΩ» ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΙΝΩ ΟΡΘΙΑ, ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ, ΑΒΑΦΗ, ΑΧΤΕΝΙΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΙΟ!’

«Η μόνη που είχε το θάρρος της γνώμης της και μου τηλεφώνησε ήταν η Σταματίνα, η οποία και μου ζήτησε “συγγνώμη”. Μάλιστα της εξήγησα πως δεν υπάρχει λόγος να ζητήσει “συγγνώμη” από μένα, αλλά από τον κόσμο, κάτι που προς τιμήν της έκανε την επόμενη μέρα. Όσον αφορά τον Δημήτρη Παπανώτα, δεν νομίζω ότι θα ήταν δίκαιο να σταθούμε μόνο σε αυτόν, αφού δεν ήταν μόνος στο συγκεκριμένο σχολιασμό αλλά με ακόμα δύο δημοσιογράφους άλλα και όλους όσοι ήταν εκεί και χασκογελούσαν ή δεν αντέδρασαν.

Δημήτρης Παπανώτας: ‘Δεν απάντησε στο εξώδικο Μαραντίνη-Χρηστίδου: “Όλοι γνωρίζουν ότι ο Θοδωρής είναι…’”

Απλά εκείνος επέλεξε να το συνεχίσει και να το τραβήξει. Στη συνέχεια, όσον αφορά τον Δημήτρη, προχωρήσαμε στέλνοντας το εξώδικο, γι’ αυτό και μας ζητήθηκε από το δικηγόρο μας να μην τοποθετηθούμε ξανά δημόσια για όσα είπε», είπε χαρακτηριστικά.

Σίσσυ Χρηστίδου ΤΡΕΣΕΣ: “Που είχαν χαθεί αυτά τα «κορίτσια»? Reunion μετά από 6 χρόνια! Class of 2012! WooHoo”

Όσο για το αν όλα αυτά που προέκυψαν από το πουθενά την επηρέασαν, η ίδια επεσήμανε: «Ο κόσμος ξέρει και το κατάλαβα από την πρώτη μέρα που βγήκα από το σπίτι. Όλο αυτό το θετικό ρεύμα και η αγάπη που ένιωσα από τους ανθρώπους που ήρθαν να μου μιλήσουν μου θύμισε την εποχή που έχασα το μωρό μου, πριν από δυο χρόνια».

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: