Σίσσυ Χρηστίδου κιλά: Ως άλλη … μαυρισμένη Αναδυομένη Αφροδίτη με μπικίνι!!!

Σίσσυ Χρηστίδου κιλά: Ως άλλη … μαυρισμένη Αναδυομένη Αφροδίτη με μπικίνι!!!

Έχει χάσει και κάποια κιλά που ήθελε και το κορμί της πλέον ανήκει στα πιο γυμνασμένα της εγχώριας showbiz. Όταν αρχίσαμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες της, μάλιστα, δεν μπορούσαμε παρά να της δώσουμε συγχαρητήρια για την επίτευξη του στόχου της, αν και φυσικά και πριν ήταν μία κούκλα.

Χτες, όμως, η Σίσσυ είπε να κάνει ένα post με μία φωτογραφία από τις βουτιές της στη θάλασσα. Το περιμέναμε, βέβαια, δεδομένου ότι οι περισσότεροι τέτοιες μέρες βρίσκονται στην παραλία για τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία τους. Όμως, αυτή ήταν μία εξαιρετική φωτογραφία συνολικά. Όχι μόνο επειδή ήταν η παρουσιάστρια, αλλά γενικά επειδή είχε άποψη.

Πρόκειται για μία πόζα, στην οποία βγαίνει από τη θάλασσα, όπου ο φωτογραφικός φακός έχει πιάσει το νερό στον αέρα και ο φωτισμός είναι τέτοιος που ουσιαστικά διαγράφεται το κορμί της, χωρίς να φαίνεται.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ SHOCK! ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΑΙΜΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Την περίοδο που διανύουμε, η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στις Ελληνικές θάλασσες και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι υπέροχες. Ειδικά όποτε ποζάρει σε γαλαζοπράσινο φόντο, το θέαμα είναι εκπληκτικό και πολύ Instagrammable.

ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΒΑΝΔΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ! ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΜΕΙΛΗΚΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ