Σίσσυ Χρηστίδου: ΚΡΑΤΑ το ΛΑΒΑΡΟ υπέρ του ΦΙΛΟΥ της Αντώνη Κανάκη για την θέμα του ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ που ανέβαζε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Η πανέμορφη Σίσσυ Χρηστίδου από τα πολύ νεανικά της χρόνια ήταν φίλη με τον Αντώνη Κανάκη. Λογικό κι επόμενο να φροντίσει όχι απλώς να έχει θετικότατη άποψη για την στάση του στην…υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου, αλλά να φροντίσει με την δύναμη που της δίνει μια πανελλαδική εκπομπή όπως η δικής της να περάσει στο κοινό την θετική αυτή άποψη!
Σίσσυ Χρηστίδου – Πάλι στο πλευρό της μητέρας της στο νοσοκομείο
Μα δεν νομίζουμε να έχει σχέση το αν τα αντανακλαστικά του Αντώνη Κανάκη ήταν υποδειγματικά όπως είπε η Σίσσυ αναφερόμενη στην στιγμή που ο παρουσιαστή πληροφορήθηκε το θέμα που ανακοινώθηκε με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Μιλάμε πως δεν…υπήρχαν αντανακλαστικά, αφού όπως ο ίδιος υπόστήριξε για την περίπτωση Λιγνάδη, είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις τους συνεργάτες σου.
Δηλαδή ακόμα κια να δεν γνώριζε, είχε απόλυτη ευθύνη γι αυτό ακριβώς. ότι δεν γνώριζε. Πως λοιπόν κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και…μαλώνουν ουσιαστικά το κοινό που αποδίδει ευθύνες στον Κανάκη για την συνεργασία του με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο; Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι» αναφέρθηκε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
Η παρουσιάστρια, πήρε ξεκάθαρη θέση και στήριξε τον Αντώνη Κανάκη σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε για το εάν γνώριζε ή όχι.
Η παρουσιάστια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ο εστιασμός στον Αντώνη Κανάκη αν ήξερε ή δεν ήξερε παρά στον Στάθη. Μου έκανε εντύπωση η ακαριαία αντίδρασή του Αντώνη, πως ενώ είχε γίνει ένα σούσουρο στα social media, πώς ακαριαία πήρε το βήμα της εκπομπής και από τη στιγμή που έμαθε πως αυτό είναι αλήθεια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.
Σίσσυ Χρηστίδου: “Δεν πας όταν έχεις ένα συμβόλαιο, το τιμάς”
Κι εμένα με σόκαρε προσωπικά η υπόθεση.
Δεν τον ξέρω τον Στάθη. Τον Αντώνη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και το θεωρώ άδικο. Το να ασχολούμαστε με αυτό μου φαίνεται παράλογο. Όχι ο άνθρωπος δεν φαίνεται. Εγώ δεν θα μπορούσα να το υποψιαστώ αυτό.
Εδώ μιλάμε πως υπάρχουν 50 γυναίκες σε αυτά τα βίντεο.

Πού είναι αυτές οι 50 γυναίκες; Γιατί ασχολούμαστε με τον Αντώνη. Τα αντανακλαστικά του Αντώνη ήταν παραδειγματικά. Το θέμα έσκασε στα social media λίγο πριν και το βράδυ το εξέθεσε μόνος του. Καμία εκπομπή δεν θα έβγαινε να το κάνει αυτό.
Αν δεν έρθει το ίδιο το θύμα να το πει, δεν μπορεί να το παίξει καμιά εκπομπή από τα social media γιατί είναι μηνύσιμα όλα αυτά.
Στο ΑΧΕΠΑ η Σίσσυ Χρηστίδου για την πιό σκληρή μάχη τη λευχαιμία
Ο Αντώνης έδωσε όνομα σε όλο αυτό. Κι εγώ ήμουν σίγουρη για πάρα πολλούς ανθρώπους και η ζωή με έμαθε ότι μόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό μπορείς να είσαι σίγουρος, ούτε για τα παιδιά σου. Θεωρώ ότι ο εστιασμός είναι λάθος.
Ο Αντώνης έκανε αυτό που έπρεπε. Μπορεί δίπλα σου άνθρωποι υπεράνω υποψίας να κάνουν πράγματα.
Όπως τον έβλεπα στην εκπομπή μου φαινόταν συμπαθέστατος, δεν φαινόταν τίποτα».
Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε βιώσει με την Ελένη Βουλγαράκη και συγκεκριμένα με ένα παρενοχλητικό άτομο στη δουλειά: «Σε μας τις δύο έχει συμβεί αυτό και μόνη μου είπα στην Ελένη “γιατί συμβαίνει αυτό”. Και μου είπε “έλα μωρέ” και είπα “όχι αυτός ο άνθρωπος θα φύγει”. Αυτό δεν είναι δεδομένο. Κανένας δεν μπορεί να παρενοχλεί».
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
