Σίσσυ Χρηστίδου: Του Ισραήλ!

0

Ταξίδι με φίλους στο Ισραήλ έκανε αυτές τις μέρες η Σίσσυ Χρηστίδου και συνάντησε χρώματα, αρώματα και ξεχωριστά τοπία. Έχοντας στο πλευρό της τους καλούς της φίλους, η Σίσσυ επισκέφτηκε αρχικά το Τελ Αβίβ και την Τρίτη βρέθηκε στην περιοχή Daliyat Al-Karmil, όπου και έμαθε τις παραδοσιακές συνταγές του Ισραήλ.

Σεβόμενη την κουλτούρα και τις παραδόσεις, η Σίσσυ βρέθηκε στην κουζίνα με μια από τις μαγείρισσες της περιοχής και επιχείρησε να φτιάξει παραδοσιακή πίτα που τρώνε στα γιορτινά τραπέζια τους. Η ίδια μάλιστα, παρακολούθησε με ευλάβεια το τελετουργικό που ακολουθούν οι μαγείρισσες του Ισραήλ όταν ετοιμάζουν τη συγκεκριμένη συνταγή και φυσικά έμαθε όλα τα μυστικά.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα και σε προηγούμενη ανάρτησή της, η δίαιτα έχει μπει στον πάγο για λίγες μέρες – λόγω του ταξιδιού- και εκείνη μαζί με τους φίλους της, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο σεφ Βασίλης Καλλίδης.

Δες φωτογραφίες:

Traditional pie making here at Daliyat Al-Karmil ??#IsraelLover #PassionForTravel #Vlogging #IsGreece

A post shared by Sissy Christidou (@sissychristidou) on

Surrounded by chefs!!! ? @vaskallidis @mayandyonatan #PourMe #Diet #Not #Yamiiiii

A post shared by Sissy Christidou (@sissychristidou) on

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com