Σίσσυ Χρηστίδου: Μήπως το παρά… έκανε με τα ενέσιμα ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΑ ; {pic+video}

Σίσσυ Χρηστίδου: Μήπως το παρά… έκανε με τα ενέσιμα ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΑΠάρα τη μικρή της ηλικία, είναι 37 ετών, προσέχει ιδιαίτερα την επιδερμίδα της και την προετοιμάζει για το μέλλον.

Πρόσφατα έφτιαξε το δικό της κανάλι στο Youtube όπου μοιράζατε εμπειρίες και μυστικά με τους φίλους της στο διαδίκτυο. 

Τελευταία της ανάρτηση, η επίσκεψή της στο δερματολόγο και η εμπειρία που είχε κατά τη διάρκεια του botox.

«Botox, υαλουρονικό και όλα αυτά τα φοβιστικά, πλην ενδιαφέροντα» τόνισε η Σίσσυ Χριστίδου.

Ενέσιμα υλικά: Eίναι επικίνδυνη η κατάχρηση;

Τι μπορεί να συμβεί στις γυναίκες που χρησιμοποιούν πολύ συχνά τις ενέσεις με botox;

Μερικές φορές οι γυναίκες επιθυμούν να γίνεται η εφαρμογή πολύ συχνά για να έχουν διαρκώς το τέλειο αποτέλεσμα. Το botox είναι καλό να γίνεται το πολύ 2 με 3 φορές το χρόνο. Αν έχει πραγματοποιηθεί σε μεγαλύτερη συχνότητα τότε θα χρειαστεί να περιμένουμε να περάσει η δράση του, για να το επαναλάβουμε μετά από 4-5 μήνες.

Τι μπορεί να συμβεί αν το υλικό εφαρμοστεί σε μεγάλη ποσότητα;

Για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καλό είναι να εφαρμόζεται τόση ποσότητα όση χρειάζεται. Κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό και έχει ξεχωριστές ανάγκες. Ο πλαστικός χειρουργός θα αποφασίσει την ποσότητα που χρειάζεται. Επίσης, είναι χρήσιμο η γυναίκα να αναφέρει στον γιατρό της το χρονικό διάστημα μετά από το οποίο είδε βελτίωση ύστερα από την προηγούμενη εφαρμογή botox.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: