<

Σίσσυ Χρηστίδου: Ποζάρει με λευκό μαγιό στην πισίνα και μας δείχνει το σώμα της χωρίς ρετούς Comments Off on Σίσσυ Χρηστίδου: Ποζάρει με λευκό μαγιό στην πισίνα και μας δείχνει το σώμα της χωρίς ρετούς

Σίσσυ Χρηστίδου: Ποζάρει με λευκό μαγιό στην πισίνα και μας δείχνει το σώμα της χωρίς ρετούς Comments Off on Σίσσυ Χρηστίδου: Ποζάρει με λευκό μαγιό στην πισίνα και μας δείχνει το σώμα της χωρίς ρετούς

Σίσσυ Χρηστίδου: Ποζάρει με λευκό μαγιό στην πισίνα και μας δείχνει το σώμα της χωρίς ρετούς Στην Χαλκιδική το 2019 η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τους γονείς και τα παιδιά της, Φίλιππο και Mike! Η παρουσιάστρια μετά τις δύσκολες ημέρες που πέρασαν εκεί προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της και στους ρυθμούς της ζωής της.

Και στα ΔΙΚΑ σου! Σίσσυ Χρηστίδου: Μετά Χριστίνα Κοντοβά η σείρα της να υιοθετήσει!

Η Σίσσυ Χρηστίδου διατηρεί εξοχική κατοικία μαζί με την οικογένειά της στην Χαλκιδική και αυτός είναι και ο λόγος που την επισκέπτεται από μικρό παιδί. Έτσι λοιπόν, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στα μέσα του Ιούλη, δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στο αγαπημένο της μέρος.

Σίσσυ Χρηστίδου στο χειρουργείο: Η επέμβαση που έκανε και δεν πήραμε χαμπάρι τίποτα!

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ολόσωμο λευκό μαγιό μέσα στην πισίνα και είναι εντυπωσιακή! Η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια λατρεύει το καλοκαίρι και τις ανέμελες στιγμές που αυτό της χαρίζει!

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ΠΟΣΕΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ; ‘ΤΟΦΑΛΑ’ ΘΕΟΧΟΝΤΡΗ’ ΚΑΙ ΑΛΛΑ..

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται στο αγαπημένο της μέρος!

Previous ArticleNext Article

Η Σίσσυ Χρηστίδου, το Squid Game, το Netflix και η επιστολή του σχολείου του γιού της Comments Off on Η Σίσσυ Χρηστίδου, το Squid Game, το Netflix και η επιστολή του σχολείου του γιού της

Η Σίσσυ Χρηστίδου, το Squid Game, το Netflix και η επιστολή του σχολείου του γιού της

Η Σίσσυ Χρηστίδου, το Squid Game, το Netflix και η επιστολή του σχολείου του γιού της Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η σειρά «Squid Game (Το παιχνίδι του Καλαμαριού)» που προβάλλεται στο Netflix. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, το έργο σκαρφάλωσε στην κορυφή της πλατφόρμας με εκατομμύρια views, ωστόσο γίνεται πολύς λόγος για την επικινδυνότητά του.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το wikipedia την ΤΡΟΛΑΡΕΙ ως … Σίσσυ Μαραντίνη

Ειδικοί τονίζουν ότι η εν λόγω σειρά είναι ακατάλληλη κάτω των 15 ετών, καθώς σε αυτή γίνεται λόγος για ένα παιχνίδι θανάτου που μπορεί να προκαλέσει στα παιδιά μιμητικές συμπεριφορές.

Όπως ανέφερε το πρωί της Κυριακής, 17 Οκτωβρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και πάλι», το σχολείο του μεγαλύτερου γιου της, Φίλιππου – Ραφαήλ, της έστειλε επιστολή για το «Squid Game».

«Ο Φίλιππος μου ζήτησε τη σειρά και έτσι βρέθηκα αντιμέτωπη με αυτή τη σειρά. Έλεγξα τις ηλικίες, δεν επιτρεπόταν στον Φίλιππο και το είπα ότι δε μπορεί να τη δει. Μετά ξεκίνησε μία μάχη μεταξύ μας γιατί, όπως μου

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ξανά ΜΑΖΙ!

είπε, όλοι οι συμμαθητές του το είχαν δει» είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το «Χαμογέλα και πάλι»:

Σίσσυ Χρηστίδου: Στον αέρα το τρέιλερ για το “Χαμογέλα και πάλι”

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου, το Squid Game, το Netflix και η επιστολή του σχολείου του γιού της