<

Σίσσυ Χρηστίδου ΣΟΚ: Χτύπησε στο αμάξι! Τα σημάδια στο πρόσωπο της! Comments Off on Σίσσυ Χρηστίδου ΣΟΚ: Χτύπησε στο αμάξι! Τα σημάδια στο πρόσωπο της!

Σίσσυ Χρηστίδου ΣΟΚ: Χτύπησε στο αμάξι! Τα σημάδια στο πρόσωπο της! Comments Off on Σίσσυ Χρηστίδου ΣΟΚ: Χτύπησε στο αμάξι! Τα σημάδια στο πρόσωπο της!

Σίσσυ Χρηστίδου ΣΟΚ: Χτύπησε στο αμάξι! Τα σημάδια στο πρόσωπο της! Η όμορφη Σίσσυ βρίσκεται στην γενέτηρά της, στην Χαλκιδική για τις υπόλοιπες καλοκαιρινές της διακοπές 2019.

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ – ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ: ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥΣ!

Είναι πολύ ενεργή στα social media της. Και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της και τις προσωπικές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σίσσυ Χρηστίδου: Σκέφτεται να αλλάξει χρώμα στα ΚΟΚΚΙΝΑ μαλλιά της!

Έτσι κι αυτήν την φορά η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram κάποια Instastories που αποκάλυπταν το ατύχημα που είχε.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ και τοστ vs Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΤΣΑ και κρασί

Σύμφωνα με την ίδια χτύπησε στη μύτη της με το πορτ μπαγκαζ όταν πήγε να το ανοίξει.

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΣΩΜΑ: ΠΟΖΑΡΕΙ ΜΕ ΠΟΡΤΙΚΑΛΙ ΟΛΟΣΩΜΟ ΜΑΓΙΟ ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ

Previous ArticleNext Article

Η Σίσσυ Χρηστίδου, το Squid Game, το Netflix και η επιστολή του σχολείου του γιού της Comments Off on Η Σίσσυ Χρηστίδου, το Squid Game, το Netflix και η επιστολή του σχολείου του γιού της

Η Σίσσυ Χρηστίδου, το Squid Game, το Netflix και η επιστολή του σχολείου του γιού της

Η Σίσσυ Χρηστίδου, το Squid Game, το Netflix και η επιστολή του σχολείου του γιού της Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η σειρά «Squid Game (Το παιχνίδι του Καλαμαριού)» που προβάλλεται στο Netflix. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, το έργο σκαρφάλωσε στην κορυφή της πλατφόρμας με εκατομμύρια views, ωστόσο γίνεται πολύς λόγος για την επικινδυνότητά του.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το wikipedia την ΤΡΟΛΑΡΕΙ ως … Σίσσυ Μαραντίνη

Ειδικοί τονίζουν ότι η εν λόγω σειρά είναι ακατάλληλη κάτω των 15 ετών, καθώς σε αυτή γίνεται λόγος για ένα παιχνίδι θανάτου που μπορεί να προκαλέσει στα παιδιά μιμητικές συμπεριφορές.

Όπως ανέφερε το πρωί της Κυριακής, 17 Οκτωβρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και πάλι», το σχολείο του μεγαλύτερου γιου της, Φίλιππου – Ραφαήλ, της έστειλε επιστολή για το «Squid Game».

«Ο Φίλιππος μου ζήτησε τη σειρά και έτσι βρέθηκα αντιμέτωπη με αυτή τη σειρά. Έλεγξα τις ηλικίες, δεν επιτρεπόταν στον Φίλιππο και το είπα ότι δε μπορεί να τη δει. Μετά ξεκίνησε μία μάχη μεταξύ μας γιατί, όπως μου

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ξανά ΜΑΖΙ!

είπε, όλοι οι συμμαθητές του το είχαν δει» είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το «Χαμογέλα και πάλι»:

Σίσσυ Χρηστίδου: Στον αέρα το τρέιλερ για το “Χαμογέλα και πάλι”

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου, το Squid Game, το Netflix και η επιστολή του σχολείου του γιού της