Σίσσυ Χρηστίδου: ‘Στεναχωρήθηκα με το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη’
Σίσσυ Χρηστίδου: ‘Στεναχωρήθηκα με το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη’ “Είμαστε συνέχεια τόσο έτοιμοι να απαντήσουμε για όλα, ένα τσακ θέλουμε” τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Στην είδηση «βόμβα» των τελευταίως ωρών εστίασε η Σίσσυ Χρηστίδου και η τηλεοπτική της παρέα στο «Έλα χαμογέλα» το πρωί του Σαββάτου στο OPEN. Την είδηση πως ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΣΙΣΣΥΣ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ! ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ!
Η όμορφη παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής, μάλιστα, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για όσους έσπευσαν, κυρίως διαδικτυακά, να εκφράσουν την αρνητική τους άποψη. «Είδα σχόλια, όχι τόσο στις εκπομπές αλλά στο ίντερνετ και στεναχωρήθηκα κάπως» τόνισε.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΣΙΣΣΥΣ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ! ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ!
«Υπήρχε μια περίεργη αίσθηση και μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί μιλάμε για κάτι πολύ τρυφερό και δεν μας πέφτε λόγος… Δεν μας πέφτει καθόλου λόγος εμάς να πούμε την αποψούλα μας! Αν το εγκρίνουμε ή δεν το εγκρίνουμε» πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του OPEN παίρνοντας σαφή θέση υποστήριξης για την κίνηση των δύο συναδέλφων της. «Είδα κάποια σχόλια που πραγματικά σκέφτηκα, που δεν το κάνω συχνά, να μπω και να απαντήσω».
«Δηλαδή μου κάνει τόση εντύπωση… Είμαστε συνέχεια τόσο έτοιμοι να απαντήσουμε για όλα, ένα τσακ θέλουμε».
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
