Σίσσυ Χρηστίδου: Ταξίδι στο Ισραήλ!

3

Ένα μακρινό ταξίδι έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου και βρέθηκε σήμερα στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στην παραθαλάσσια πόλη του, Τελ Αβίβ. Η πρώην παρουσιάστρια κι επιχειρηματίας, μας έδειξε μέσα από τα instagram stories της στιγμές του ταξιδιού της αλλά και τις πρώτες εντυπώσεις της μόλις προσγειώθηκε.

Η Σίσσυ μπορεί να μην έχει αποκαλύψει για την ώρα τον λόγο που βρίσκεται στο Ισραήλ, αλλά έταξε νέο βίντεο από το youtube κανάλι της, στους διαδικτυακούς της φίλους. Το σίγουρο είναι πως μαζί της δεν βρίσκεται ο Θοδωρής Μαραντίνης, αφού έτρεξε στον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας.

Δες τις πρώτες στιγμές της στο Τελ Αβίβ

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. Στριγκουλας στο άρθρο

    ε να βγουν τα δίδακτρα της φετεινής χρονιάς και να ξεμπουκώσει το μπουρί απ τις αράχνες γιατί με την τιτίκα το Μαραντίνη…

  2. Ε ρε γλέντια στο άρθρο

    Πήγε για προσκύνημα (στα 4 εννοείται )! Αχ θα τρίβουν. Τα. Κοχονια τους οι μεγιστάνες με τέτοιο μουνι που τους έλαχε για weekend

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com