Σίσσυ Χρηστίδου: “Θεωρώ περιττό και ανούσιο να εμφανίζομαι από event σε event για να μην ξεχαστώ!”
Σίσσυ Χρηστίδου: “Θεωρώ περιττό και ανούσιο να εμφανίζομαι από event σε event για να μην ξεχαστώ!” Με φουσκωμένη κοιλίτσα και ένα χαμόγελο στα χείλη ποζάρει η Σίσσυ Χρηστίδου που σε λίγο καιρό θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα. Λίγες βδομάδες πριν την έλευση του 2ου γιου της, η όμορφη παρουσιάστρια φωτογραφίζεται και μιλά για το θαύμα της μητρότητας.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ!”, η Σίσσυ αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ανυπομονώ να γνωρίσω τον γιο μου!” και προσθέτει: “Θεωρώ περιττό και ανούσιο να εμφανίζομαι από event σε event για να μην ξεχαστώ!”
Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε μιλήσει για τη δίαιτα που έκανε και κάνει με θεαματικά αποτελέσματα!!!
Για την αντίδραση του μικρού Φίλιππου Ραφαήλ αναφορικά με την έλευση του μωρού δήλωσε: “Ο Φίλιππος κάνει πολλά σχέδια για τον αδελφό του. Ακουμπάει την κοιλιά μου για να τον νιώσει. Του τραγουδάει”.
Σίσσυ Χρηστίδου: Κάνει καθημερινά γυμναστική και το… ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!!!
Τέλος, για τα κιλά της εγκυμοσύνης, είπε:“Δεν με απασχόλησαν τα κιλά. Τώρα με νοιάζει μόνο να είναι καλά το μωράκι μου. Στο σπίτι δεν ζυγίζομαι, αλλά το κάνει ο γυναικολόγος μου και πρέπει να έχω πάρει γύρω στα 15 κιλά τώρα που είμαι στον 7ο μήνα”.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
