Σίσσυ Χρηστίδου: Το video με τον αδελφό της

6

Τα παιδικά της χρόνια με τον αδελφό της Γιάννη θυμήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου και έφερε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας παιδικές φωτογραφίες της, από γιορτές και αγαπημένες εκδηλώσεις.

Η γνωστή παρουσιάστρια και νυν σχεδιάστρια ρούχων έχει ξεκινήσει το δικό της διαδικτυακό κανάλι και μοιράζεται αγαπημένες στιγμές, προβληματισμούς και αστεία video με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτήν τη φορά, όμως, έκανε την ανατροπή και μας έδειξε το παιδικό άλμπουμ με οικογενειακές φωτογραφίες από τα παλιά.

Με διαφορετικά looks και outfits, ο Γιάννης και η Σίσσυ Χρηστίδου σχολιάζουν τα παιδικά και εφηβικά τους χρόνια και το “τρολάρισμα” του ενός στον άλλον δεν σταματά!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

6 Σχόλια

  1. Μανέτα στο άρθρο

    Οταν βλέπω χιπστερ, κάτι παθαίνω ρε πούστη μου. Ο άντρας με πολύ μούσι κάνει θεϊκό γλειφομουνι. Οταν τα γένεια μπερδεύονται με τις μουνοτριχες και γρατζουνάνε…ααααχ.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com