Σίσσυ Φειδά: Μας δείχνει πώς είναι η Μύκονος τον Νοέμβρη

0

Η Μύκονος είναι δίχως αμφιβολία ο αγαπημένος προορισμός της Σίσσυς Φειδά. Δεν είναι μόνο οι καλοκαιρινές διακοπές που απολαμβάνει στο νησί των Ανέμων αλλά και οι χειμερινές αποδράσεις. Μας το απέδειξε και με την τελευταία της επίσκεψη που την συνδύασε με δουλειά. Η γνωστή interior designer μας αποκάλυψε το νέο της project μέσα από μία φωτογραφία στο instagram.

Φαίνεται πως η Σίσσυ Φειδά ετοιμάζει την διακόσμηση ενός χλιδάτου σημείου του νησιού και είναι ενθουσιασμένη. Το μαγευτικό τοπίο που μοιράστηκε έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να “ταξιδέψουν”.

Μετά την μικρή απόδραση στο κοσμοπολίτικο νησί, η Σίσσυ επέστρεψε στην Αθήνα και τις υπόλοιπες δουλειές της. Άλλωστε δεν μπορεί να αποχωρίζεται για πολύ καιρό την μικρή της πριγκίπισσα. Η κόρη της Διώνη είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και τις ώρες που δεν λείπει στη δουλειά της αφιερώνει σε εκείνη και τις κοινές τους δραστηριότητες.

#mykonos in #November! #greece #newproject #interior #design #luxury #luxuryhomes

A post shared by Sissy Feida (@sissyfeida) on

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com