Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Το Νο1 μαγκαζίνο στο ίντερνετ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ με Ελένη Μενεγάκη και Loreal: Αφού ΦΟΡΑ τρέσες, τι ακριβώς μαλλί μας διαφημίζει; Μα είδαμε τόσες και τόσες φορές μετά ανακοινώσεων όχι μία φορά, αλλά πολλές, την Ελένη να εκπληρώνει την συμφωνία που με τη γνωστή εταιρεία για να μας διαφημίσουν χρωμοβαφές μαλλιών. Βασικά, στον τίτλο, έπρεπε να προσθέσουμε δίπλα στο “σκάνδαλο” την λέξη “πάλι”. Δεν είναι η πρώτη φορά. Κρατάει χρόνια το αστείο! Και δώστου καμάρι, και δώστου χαρά που είχε την τιμή, και η εταιρεία προφανώς το ίδιο, να βγαίνουν αυτά τα σπουδαία σποτάκια, με την λεμπερή τρέσα της Ελένης Μενεγάκη. Πάντα όμως το μαλλί που έχει η Ελένη, είναι πλούσιο με τις τρέσες που φορά.

Μεσ’ στην τρέσα όλα αυτά τα χρόνια η πανέμορφη Ελένη, γυρίζει ως γνωστόν, διαφημιστικά με ΔΑΝΕΙΚΑ μαλλιά. Είναι πολύ ωραίο το ότι απευθυνόμενη τόσα χρόνια με ειλικρίνεια στο τεράστιο κοινό της, καμώνεται ότι αυτά τα υπέροχα μαλλιά είναι τα δικά της και ότι τα οφείλει μάλιστα στα φανταστικά προιόντα της Loreal. Ποιος μας δουλεύει περισσότερο, φυσικά δεν έχει σημασία. Και οι δύο είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα για να εξακολουθούν αυτή την συναργασία. Η Ελένη σήμερα, ανέβασε ένα ακόμα διαφημιστικό με ένα τεράστιο απόφθεγμα: “‘Εχω πάθος με τα ΟΜΟΡΦΑ μαλλιά! (Να ταν και ΔΙΚΑ της!) Παρακάτω μπορείτε να δείτε μίαμ από τις σχετικές αναρτήσεις μας με αποκλειστικές φωτογραφίες μας. Σ’ αυτή η Ελένη απροκάλυπτα, έχει επισκεφτεί μαγαζί κινητής τηλεφωνίας στα Βριλλίσια με τις τρέσες της σε κοινή θέα και καθόλου ελκυστικές με τα πιαστράκια σε ρόλο στολισμού Χριστουγεννιάτικου, αλλά αποτυχημένου: Διαβάστε τι γράφαμε προ καιρού: Η Ελένη, όσο είχε το δικό της μαλλί “κρατιόταν” παρά το ότι τα νούμερα τηλεθέασης ήταν πολύ χαμηλά. Εντάξει καλέ. Δεν θα πούμε πως φταίνε οι τρέσες για την πορεί της καριέρας τους. Η συνολική βελτίωση όμως, μέρος της οποίας είναι και τα μαλλιά τους έπαιξαν τον ρόλο τους. Οι τρίχες δεν έχουν ρόλο! Η ψυχολογία όμως έχει απόλυτο ρόλο στην πορεία! Η Ελένη, ενώ κάθε χρόνο μετά τις εγκυμοσύνες της, παρουσιάζονταν στους θεατές και πιο εντυπωσιακή, εκείνοι δεν “μασούσαν” και γυρνούσαν την πλάτη τους. ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΔΕΣ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΕΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ! Η ομορφιά της Ελένης προφανώς ήταν και…δεδομένη αλλά ταυτόχρονα δεν ήταν και λόγος για να βλέπουν την εκπομπή της. Αν ήταν έτσι, καριέρα στην τηλεόραση, θα έκαναν μόνο τα τοπ μόντελς! ΚΑΙ ΜΕΤΑ Π’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ LOOK ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΔΑΤΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΣΕΣ (ΤΑ ΚΟΥΜΠΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ) ΝΑ ΔΕΙΤΕ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ… Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Πρόσφατα λοιπόν είχαμε ένα ακόμα επισόδειο από το σίριαλ,…”βάψε το μαλλί σου όπως η Ελένη”.

Ενώ κανονικά θα πρεπε να βλέπεις μονο την Ελένη με το πραγματικό της μαλλί. Καλά, λέμε πάλι το αυτονόητο. Μεσ’ στην τρέσα όλα αυτά τα χρόνια η πανέμορφη Ελένη, γυρίζει ως γνωστόν, διαφημιστικά με ΔΑΝΕΙΚΑ μαλλιά. Είναι πολύ ωραίο το ότι απευθυνόμενη τόσα χρόνια με ειλικρίνεια στο τεράστιο κοινό της, καμώνεται ότι αυτά τα υπέροχα μαλλιά είναι τα δικά της και ότι τα οφείλει μάλιστα στα φανταστικά προιόντα της Loreal. Ποιος μας δουλεύει περισσότερο, φυσικά δεν έχει σημασία. Και οι δύο είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα για να εξακολουθούν αυτή την συναργασία. Η Ελένη σήμερα, ανέβασε ένα ακόμα διαφημιστικό με ένα τεράστιο απόφθεγμα: “‘Εχω πάθος με τα ΟΜΟΡΦΑ μαλλιά! (Να ταν και ΔΙΚΑ της!)

Ελένη Μενεγάκη – Συλλεκτικές φωτογραφίες: Στο κομμωτήριο, λίγο πριν τη 4 γέννα!

Είναι πολύ απλό! Παρακάτω μπορείτε να δείτε μία από τις σχετικές αναρτήσεις μας με αποκλειστικές φωτογραφίες μας.

Σ’ αυτή η Ελένη απροκάλυπτα, έχει επισκεφτεί μαγαζί κινητής τηλεφωνίας στα Βριλλίσια με τις τρέσες της σε κοινή θέα και καθόλου ελκυστικές με τα πιαστράκια σε ρόλο στολισμού Χριστουγεννιάτικου, αλλά αποτυχημένου:

Διαβάστε τι γράφαμε προ καιρού: Η Ελένη, όσο είχε το δικό της μαλλί “κρατιόταν” παρά το ότι τα νούμερα τηλεθέασης ήταν πολύ χαμηλά. Εντάξει καλέ. Δεν θα πούμε πως φταίνε οι τρέσες για την πορεί της καριέρας τους. Η συνολική βελτίωση όμως, μέρος της οποίας είναι και τα μαλλιά τους έπαιξαν τον ρόλο τους.

Οι τρίχες δεν έχουν ρόλο!

Άλλα πράγματα έχουν. Η ψυχολογία όμως έχει απόλυτο ρόλο στην πορεία! Η Ελένη, ενώ κάθε χρόνο μετά τις εγκυμοσύνες της, παρουσιάζονταν στους θεατές και πιο εντυπωσιακή, εκείνοι δεν “μασούσαν” και γυρνούσαν την πλάτη τους. Η ομορφιά της Ελένης προφανώς ήταν και…δεδομένη αλλά ταυτόχρονα δεν ήταν και λόγος για να βλέπουν την εκπομπή της. Αν ήταν έτσι, καριέρα στην τηλεόραση, θα έκαναν μόνο τα τοπ μόντελς! ΚΑΙ ΜΕΤΑ Π’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ LOOK ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΔΑΤΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΣΕΣ (ΤΑ ΚΟΥΜΠΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ) ΝΑ ΔΕΙΤΕ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΤΟ LOCKDOWN Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

%CE%9C%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BA%CE%B7 %CF%84%CF%81%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%82 3 1%CE%9C%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BA%CE%B7 2%CE%9C%CE%BD%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BA%CE%B7 %CF%84%CF%81%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%82%CE%9C%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BA%CE%B7 85%CE%9C%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BA%CE%B7 %CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1

 

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :