Σκάνδαλο με Μενεγάκη: Δηλώνει χωρίς δουλειά, όταν είναι ΜΟΝΙΜΑ στην ΤΣΙΤΑ για να τα κονομάει από το instagram
Ούτε που καταλαβαίνουν οι διάσημοι πόσο ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΙ μόνοι τους:! Και…μισό λεπτό, γιατί σήμερα πάλι κάτι δεν καταλάβαμε ή κάτι λάθος είπε..πάλι! Η πανεμορφη Ελένη δήλωσε ΣΗΜΕΡΑ, πως είναι κάτι για το οποίο ξέχασε προφανώς πόσο έυκολο είναι να διαπιστώσουμε κατά πόσο ισχύει! Δήλωσε…ΑΝΕΡΓΗ!
Σκάνδαλο με Μενεγάκη: Δηλώνει χωρίς δουλειά, όταν είναι ΜΟΝΙΜΑ στην ΤΣΙΤΑ για να τα κονομάει από το instagram. Πόσο άνεργος μπορεί να είναι κάποιος με τόσο μεγάλο λογαριασμό στο instagram, όταν κάθε ανάρτηση διαφημιστική που ανεβάζει πληρώνεται χοντρά; Εκτός κιαι αν τα γιαούρτια όλα μα όλα τα τόσα προιόντα που βλέπουμε είναι…φιλανθρωπίες.
ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: TO ΦΡΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,Ο ΜΠΑΤΛΕΡ ΤΗΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ Η…. ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
Η Ελένη βγάζει τρελλά χρήματα όταν ποζάρει μ΄εάν προιόν και αυτός είναι ο βασικός λόγος που προτιμα να κάνει τον…παπαράτσο του εαυτού της! Η ίδια είπε στην τηλεόραση, “πως δεν σπαταλάω το χρόνο μου! Δεν χαρίζω το χαμόγελο μου πια”. ‘”Δεν είμαι το κορίτσι που ήμουνα! Έκανα συμβιβασμούς, αλλά πλέον δεν μπορώ. Δεν θέλω να χάνω ούτε ένα λεπτό από την προσωπική μου ζωή” .
Ξέρετε τι γίνεται όταν μιλούν οι διάσημοι; ‘Οσο καλά και να χουν σχεδιάσει την …στρατηγική τους, ξεχνούν τι λένε οι ίδιοι, τι κάνουν οι ίδιοι σε άλλες στιγμές μιλώνατς για άλλα πράγματα. Άσε που ελπίζουν πως κανείς δεν θα θυμάται τα λεγόμενα τους!
Θα μας πει τώρα η Εένη Μενεγάκη, πως ενώ απολαμβάενι τις προσωπικές της στιγμές όπως ΄σημερα το πρωί, είπε: Ας σταματήσω μωρέ να βγάλλω μερικές φωτοργαφίες με χαμόγελο να το χαρίσω στην νοικοκυρά που βλέπει το ίνσταγκραμ μου”.
Ασε μας ρε Ελένη!