Δημοφιλή

ΣΚΑΝΔΑΛΟ με ΟΛΕΣ οι ΟΝΤΙΣΙΟΝ στο GNTM !!!

Είναι τρομεροί όμως! Εντάξει, η τηλεθέαση, αγιάζει τα μέσα, αλλά πόσο να διαψεύσουν τους εαυτούς τους οι κριτές αλλά και ολόκληρη η παραγωγή;

Στο GNTM, πέρυσι, δεν μπορεί, εσείς οι φαν, θα θυμάστε πάρα πολύ καλά, κυριαρχούσε όχι μόνο το κράξιμο, αλλά και το μπούλινγκ κατά των μοντέλων που βέβαια πήγαιναν γυρεύοντας, να κριθούν, να τ’ ακούσουν δηλαδή τα “σχολιανά” τους! ‘Ομως, τονιζουμε, ποιες ήταν οι …ΑΡΧΕΣ των κριτών; Ποιας ήταν εκείνα τα στοιχεία για τα οποία…ΤΟΛΜΗΣΑΝ ν’ απορρίψουν την Ιωάννα Μπέλα…που μετά βγήκε σταρ Ελλάς (χωρίς να σημαίνει κι αυτό κάτι φοβερό βέβαια);

Όόόχι! Πάμε να τα θυμηθούμε, επειδή φέτος, μας…ΚΟΥΦΑΝΑΝ!

1ον. Δεν γούσταραν τις πλαστικές!

2ον. Όχι απλά δεν γούσταραν τις πλαστικές, αλλά έθιγαν, κατέκριναν και μάλιστα έντονα, με ευρηματικούς χαρακτηρισμούς, την όποια επέμβαση των υποψηφίων! Το φούσκωμα στα χείλη, στα ζυγωματικά, τα ζωγραφιστά φρύδια και άλλα. Δεν έλεγαν στα κορίτσια απλά, πως δεν κάνουν για τοπ μόντελ. Τους έκαναν παρατήρηση!

3ον! Το ύψος!!! Και τι δεν έλεγαν στις επίδοξες τοπ μοντέλες που ήταν κάτω από 1,75!!! Τις έκοβαν και άγαρμπα μπορείς να πεις, αφού τους τόνιζαν πως είναι κοντές.

Φέτος όμως;!!! Περνάνε τις πλαστικές, τις …προσθετικές, δεν λένε κουβέντα για τα πρησμένα χείλη. Φέτος, δεν …βλέπουν όλα εκείνα που πέρυσι, ήταν ο…μπούσουλας τους. Φέτος, ξαφνικά, βλέπεις να βγάζουν στην πασαρέλα και κοπέλες που είναι και δέκα πόντους κάτω.

Αφήστε που κάνουν τους…Κινέζους και στην ηλικία. Κοπέλα 27 ετών, πήγε να γίνει μοντέλο της…Βικτώριας σίκρετ. Άλλη ήταν …απροσδιορίστου ηλικίας, είπε όμως και κείνη πως είναι 27. Ρυτίδες φουσκωμένες παντού στο πρόσωπο.., με φωνή καπνίστριας. Ψεύτικες βλεφαρίδες…Τι να πρωτοπείς; Κάποια ασ πούμε σε βίντεο που βλέπουμε αυτή τη στιγμή που γράφουμε, είπε πως είναι ίσως,…1,65, αλλά φαινόταν και πιο αρκετά πιο κάτω!

Στο φετινό GNTM, υποθέτουμε, μετά το περσινό απίστευτο κράξιμο που δέχτηκαν τα μοντέλα, ούτε και…ούτε να πατήσουν για να τις κράξουν! Αποτέλεσμα, έκαναν την ανάγκη …φιλότιμο και πήραν όποια δήλωσε συμμετοχή και φυσικά το έκαναν κυρίως εκείνες, που δεν είχαν τίποτα να χάσουν!!!

Tags

ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close