Hit enter after type your search item
img

ΣΚΑΝΔΑΛΟ με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Η Σκορδά…ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ τη σχέση της και τα ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ Λιάγκα!!! “ΑΦΑΝΙΣΕ” τον Νίκο Ηλιόπουλο

/
/

ΣΚΑΝΔΑΛΟ με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Η Σκορδά…ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ τη σχέση της και τα ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ Λιάγκα!!! “ΑΦΑΝΙΣΕ” τον Νίκο Ηλιόπουλο Εκεί που μιλούσε η ίδια για σχέση με προοπτική την οποία δεν θα αποκάλυπτε κιόλας σε άλλη πέριπτωση άλλαξαν όλα!

Εκεί που έκαναν και αναπαραγωγές στο σάιτ της, εκεί που η ίδια έκανε αναφορά στην σχέση της με το Νίκο Ηλιόπουλο, εκεί που μας έδειχνε δώρα κολιέ στο ταμπλό του αυτοκινήτου της, τι συνέβει ξαφνικά;

Η αναφορά του συντρόφου της Νίκου Ηλιόπουλου εξαφανίστηκε. Σαν να μην υπήρξε ποτέ. Δηλαδή – είναι δική μας υπόθεση αυτό που θα πούμε – όταν η εκπομπή χρειαζόταν βοήθεια στην τηλεθέαση είχαμε μεγάλες δόσεις πληροφόρησης για τα προσωπικά της πανέμορφης Φαίης Σκορδά.

Τώρα που το παιχνίδι όλο πάιζεται στην επιστροφή του Γιώργου ιάγκα και μ’ αυτό προσπαθούν να σώσουν το “καράβι”, ούτε κουβέντα.

Παρατηρήσαμε δε, πως ο Γιώργος Λιάγκας, έπινε σήμερα καφέ από το ίδιο μαγαζί στο οποίο σταματά κάθε μέρα η Φαίη και παίρνει τον δικό της. Να δείτε που θα φεύγουν και μαζί!!!

…συνεχίζεται!

Διαβάστε ακόμα: Την ονομαστική της εορτή είχε πριν μήνες, Πέμπτη,17 Σεπτεμβρίου, η Φαίη Σκορδά, λαμβάνοντας από το πρωί αρκετές ευχές και δώρα.

Ένα όμως από αυτά κατάφερε να ξεχωρίσει και να λάμψει, και αναφερόμαστε στο κόσμημα για τον λαιμό που πήρε δώρο από τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο, με την παρουσιάστρια να μην χάνει ευκαιρία και να το φοράει καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής της.

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά στον πρώτο αμήχανο διάλογο που έσπασε τον πάγο!

Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να περάσει ούτε απαρατήρητο αλλά ούτε και ασχολίαστο από την Λίτσα Πατέρα, η οποία είναι χρόνια συνεργάτης με την Φαίη Σκορδά, γνωρίζοντας την καλά, και αναφέροντας πως η παρουσιάστρια δεν φοράει συχνά κοσμήματα, με αυτό να κάνει μια ιδιαίτερη εξαίρεση.

Δείτε στα πρώτα λεπτά του βίντεο τη συζήτηση που είχαν οι δυο γυναίκες ζωντανά στην εκπομπή:

Δείτε ακόμα και τι έλεγε λίγους μήνες πριν για την καινούργια σχέση της:

Διαβάστε επίσης:Η Φαίη Σκορδά ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ τον ΓΑΜΟ με τον Νίκο Ηλιόπουλο! Βεβαίως και το είπε. Ήθελε πολύ τα το πει. Είχε τους λόγους της για να το κάνει. Λογικά θ’ απορεί πως δεν γύρισε τούμπα η χώρα με την είδηση. Αφού η γοητευτική, πανέμορφη Φαίη, διάλεξε επίσημα να βγει στην τηλεόραση και να μιλήσει για την σχέση της και την …ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ της.

Τόνισε ότι “αν ψάξεις, δεν θα βρεις άλλες σχέσεις μου πριν τον Γιώργο”, τόνισε πως αν δεν ήταν σοβαρή η Σέση με το Νίκο Ηλιόπουλο …ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΒΓΕΙ!

Μην ξεχνάμε τι μας λένε οι ίδιοι οι διάσημοι! Κάνουν τα πάντα να μας δώσουν όλες τι πληροφορίες που θέλουν κι όμως λες και δεν ακούμε! …Ή ακούμε εκείνο που μας κόβει!

Τι άλλο να κάνει; Είναι ξεκάθαρο οτι ήθελε ν’ ασχοληθούμε με τον γάμο της η Φαίη . Αν δεν ήθελε, δεν θα έλεγε κουβέντα. Δεν θα εμφανιζόταν κιόλα να μιλήσει γι αυτόν τον γάμο!

Λιάγκας και Σκορδά σε έναν απίθανο διάλογο για την Ανθή Σαλαγκούδη με άρωμα Καβατζίκη και Κωστόπουλο: “Την ξέρεις”;

Η Φαίη το είπε η ίδια χωρίς περιστροφές και το μόνο που δεν ανακοίνωσε στον κουμπάρο της, έιναι η ακριβής ημερομηνία τοκετού. Πόσο πιοσαφής είναι μια γυναίκα όταν σου ανακοινώνει ότι από την στιγμή που η σχέση της με το Νίκο Ηλιόπουλο βγήκε στον αέρα, ειναι πολύ συνειδητοποιημένη και πολύ σοβαρή!

Όλα λοιπόν δεν είναι απλά “ενδεχόμενα” αλλά …επόμενα!

Μα τα έχει ήδη ανακοινώσει! Δεν είναι μικρή, δεν είναι άπειρη, ήξερε και πολύ καλά ήθελε να επισημοποιήση αυτή την σχέση.

Ήθελε και κατάφερε εύκολα να δώσει την είδηση: Ότι πηγαίνει για γάμο με ότι αυτό συνεπάγεται όταν το έτερον ήμισυ. Μάλιστα, ήταν και..προκλητική λέγοντας ότι “δεν θα το άφηνα να βγει προς τα έξω αν δεν ήταν σοβαρό” δείχνοντας έτσι και πόσο ισχυρή αισθάνεται απέναντι στους δημοσιογράφους και πόσο στο “τσεπάκι” της τους έχει ώστε να αποφασίζει εκείνη τι θα γράψουν και τι όχι!

Πάμε λοιπόν στις πληροφορίες μας που λένε ότι η Φαίη…

Λίαγκας – Σκορδά: Έκαναν ξανά πρεμιέρα στο Πρωινό

…είναι έτοιμη, έχει σχεδιάσει τον γάμο της με το Νίκο Ηλιόπουλο όπως και το να κάνει σύντομα παιδί μαζί του, αφού ο καλός της δεν είχε μέχρι τώρα οικογένεια!

Ο δημοσιογράφος δε θα μπορούσε να μην ρωτήσει τη Φαίη Σκορδά για το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα, έναν χωρισμό που δημιουργεί απορίες σε πολλούς, όπως και στον Νίκο Χατζηνικολάου, όπως είπε ο ίδιος.

Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι να είχα χωρίσει.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΠΟΤΕ ΑΠΛΟ… ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
Δε το ήθελα και δε το θεώρησα ποτέ απλό. Δε το έκανα και δεν πειράζει. Δε το ήθελα καθόλου. Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα. Μπορεί στις αρχές να ήταν τα πράγματα κάπως. Είμαστε διαφορετικοί, είμαστε διαφορετικοί σε κάποια σημεία. Ό,τι και να είναι όμως είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια Η Φαίη Σκορδά συνέχισε λέγοντας πως θεωρεί ότι η συνεργασία τους δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στον χωρισμό.

«ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΛΟΥΣΑ, ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΚΑΛΑ.
Είναι όμως τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπουμε κάποια πράγματα» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος έβλεπε το μαύρο. Αυτά δε μπορείς να τα συμβιβάσεις, αν υπήρχε θα το κάναμε… Στην αρχή υπήρχε έντονος ηλεκτρισμός, στην πορεία αυτό φεύγει και το προσπαθήσαμε για τα παιδιά. Μιλάμε πάντα για τα παιδιά. Θα τον ενημερώσω για όλα, ότι κι αν γίνει. Κυρίως αν δε με ακούνε

Σχετικά με τη νέα της σχέση, η Φαίη δήλωσε πως «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη σχέση μου.

Αν έρθει αυθόρμητα κάποια πράγματα, θα τα πω. Δεν μου αρέσει να το κάνω επίτηδες. Και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια -γιατί ο χρόνος αποδεικνύει τη συνέπειά μας- έδειξα πώς χειρίζομαι την προσωπική μου ζωή. Αν μου έρθει κάτι να το φωνάξω, θα το φωνάξω.

ΑΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ, ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ»…
..ενώ τόνισε πως είναι ένας άνθρωπος που εκτιμά και σέβεται πολύ.

Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Εάν πατήσεις στο internet “σχέσεις Φαίη Σκορδά” δεν υπάρχει τίποτα πριν τον γάμο μου. Ήταν ο Γιώργος και τώρα είναι αυτή η φωτογραφία.

Αυτό από μόνο του, για να το επιτρέψω να γίνει, σημαίνει πολλά

Στο ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού, η Φαίη Σκορδά απάντησε ότι λατρεύει τα παιδιά, αλλά το πιο σημαντικό για εκείνη αυτή τη στιγμή είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης, λέγοντας «Μέσα μου επειδή εξαιτίας μου και του διαζυγίου θεωρώ πως δυσκόλεψα τα παιδιά, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τα φέρω σε μία δύσκολη θέση.

Θέλω όλα να γίνουν χωρίς αναταράξεις για τα παιδιά.

Εάν οτιδήποτε γίνει και έρθει, δεν επηρεάσει τα παιδιά και τα επηρεάσει θετικά». Βέβαια, στο τέλος της συνέντευξης, η όμορφη παρουσιάστρια ανέφερε ξανά πως το μεγαλύτερο της όνειρο είναι η δημιουργία μιας μεγάλης και ευτυχισμένης οικογένειας!

Διαβάστε ακόμα: Άνοιξε πόλεμο η Φαίη Σκορδά στη Ελένη Μενεγάκη: Στη ΜΕΣΗ, τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που βγάζουν!

Μα τι μπορεί να προσφέρει στη Φάιη Σκορδά το να κάνει θέμα και να δίνει “βορά” το πόσα χρήματα κέρδιζε η Μενεγάκη.

Είναι αυτονόητο ότι τα θέματα που πειλέγουμε, έχουμε λόγους που τα επιλέγουμε. Υπάρχουν άπειρα, είναι ανεξάντλητα!

Για ποιο λόγο, μια εκπομπή που προφανώς η παρουσιάστρια της, δεν θα πεινάει, υπογραμμίζει τα κέρδη της Ελένης Μενεγάκη; Για να πιστέψουμε ότι η Φαίη Σκορδά παίρνει λιγότερα ίσως;

Όπως και να χει, δείχνει κάθε άλλο παρά καλή διάθεση. Να υποθέσουμε ότι τυχαία πιάνουν οι συνάδελφοι μια κουβέντα εκεί στο πλατό του πρωινού Αντ1.

Μεταξύ ρουφηξιών πρωινού καφέ, παρασύρονται ίσως και ξεχνούν ότι τους παρακολουθεί όλη η ελλάδα…ή τουλάχστον όσοι έχουν δέκτες ανοιχτούς εκείνη την ώρα.

Τα όσα λέγονται για όλους τους επικεφαλής της σόου μπιζ και όχι μόνο, μας συγκλονίζουν τακτικά. Όπως πρόσφατα ακούστηκε από την ίδια εκπομπή η υποτιθέμενη αμοιβή των 30 χιλιάδων ευρώ που πάντα σύμφωαν με το πρωινό έπαιρνε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

 

Πριν προχωρήσουμε, να σας ενημερώσουμε αν δεν το γνωρίετε ήδη, πως ο Alpha διαέψευσε κατηγορηματικά αυτή την είδηση, μιλώντας μάλιστα για “fake news”.

7 Comments

  1. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΤΙΕς ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΜΟΥΡΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΟ ΣΤΟ ΜΠΙΓΚ ΜΠΡΑΔΕΡ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ 5 ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    • Παίζει το ενδεχόμενο να έχει κανείς ανοιχτή τηλεόραση ,κι ουσιαστικά να μην βλέπει τίποτα? Κι η Φαίη δεν πάει πίσω, όμως έχει καλύτερη εκπομπή, κι είναι κούκλα….

  2. Ενώ οποιαδήποτε άλλη εκπομπή συν το πρωινό πρέπει να γίνεται χωρίς Ουγγαρέζος. Ποιό άχρηστο βισμα πεθαίνεις Ο γεροπαπαδακης πάλι τη χώθηκε στο πλατό

    • Ενώ οποιαδήποτε άλλη εκπομπή συν το πρωινό πρέπει να γίνεται χωρίς Ουγγαρέζος. Ποιό άχρηστο βισμα πεθαίνεις Ο γεροπαπαδακης πάλι τη χώθηκε στο πλατό

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :