ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ο Γιώργος Λιάγκας ΔΕΝ έχει ΣΧΕΣΗ με τη Μαρία Αντωνά! Όλη η αλήθεια

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ο Γιώργος Λιάγκας ΔΕΝ έχει ΣΧΕΣΗ με τη Μαρία Αντωνά! Όλη η αλήθεια

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ο Γιώργος Λιάγκας ΔΕΝ έχει ΣΧΕΣΗ με τη Μαρία Αντωνά! Όλη η αλήθεια. Ναι, ναι, η αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια σας, αρκεί να κοιτάξετε με άλλη ματιά, άλλο σκετπικό, έχοντας άλλα κατά νου.

Ζούμε μεγάλες στιγμές, Ζούμε, για να λύνουμε τέτοια…μυστήρια. Τι χαρά, τι ευτυχία; Τι νόημα ζωής!

Τι είναι στη ζωή του Γιώργου η μαρία Αντωνά; Μα είναι απλά συνεργάτιδα του προσεχώς. Τα όσα γράφονται, εξυπηρετούν; Να ρωτήσουμε τον ίδιο τον παρουσιαστή. Ποιος τον…προδίδει με τέτοιο τρόπο και όπιυ σταθεί και βρεθεί με την γοητευτικότατη Μαρία, κάποιος τον φωτογραφίζει από διαβολική σύμτωση;

Από ίδια σύμπτωση, τον φωτογραφίζει με τον ταλαντούχο παρουσιαστή να είναι με΄σα στην θάλασσα ή πλάτη και να μην παίρνει χαμπάρι την γίνεται στην πλάτη του.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ο Γιώργος Λιάγκας ΔΕΝ έχει ΣΧΕΣΗ με τη Μαρία Αντωνά! Όλη η αλήθεια
ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ο Γιώργος Λιάγκας ΔΕΝ έχει ΣΧΕΣΗ με τη Μαρία Αντωνά! Όλη η αλήθεια 3

Ο Γιώργος, απλά βλέπει μετά από λίγο τις φωτογραφίες τόσο θολές όσο και μυστηριώδης, στα ίντερνετ και στα διάφορα σάιτς

Γνωρίζετε εξάλλου πως τα παπαράτσι στην Ελλάδα ποτέ δεν αποκάλυπταν κάτι που ενοχλούσε τους πρωταγωνιστές, και ποτέ δεν δημοσιεύονταν φωτογραφίες που ενοχλούσαν και έδειχναν οτιδήποτε άλλο πέραν της όποιας δημόσιας και σε κοινή θέα δράσης τους.

Πόσο μάλλον τώρα, που δεν υπάρχει πια παπαράτσι! Που είχαμε μείνει; Α! Στη νέα σχέση του Γιώργου, που κανείς δεν ανακάλυψε διότι κανείς δεν θα είχε κέρδος πέραν του ιδίου που συζητήθηκε και με αυτόν τον τρόπο.

Ποιος θα πήγαινε να διαπιστώσει αν έχει σχέση, αφού ποτέ δεν θα πληρονόταν για τον κόπο του; Ποιος θα ήξερε ακόμα και αν τραβούσε με το κινητό του φωτογραφίες, που να πάει να τις δώσει και με τι αντίτιμο;

Ποιος σχολίασε περισσότερο αυτές τις φωτογραφίες εκτός απ όλους όσοι πρέπει με κάτι να γεμίζουμε περιεχόμενο;

Το αν πιστεύουμε ή όχι τι σχέση δεν συζητιέται. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ακόμα αν θέλετε να…πετάει ο γάιδαρος, βεβαίως και πετάει!

x