Hit enter after type your search item
img

Σκληρό ΧΤΥΠΗΜΑ για Βανδή: Στα χέρια ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ – τοκογλύφων ο Ντέμης Νικολαίδης!!!

/
/

Σκληρό ΧΤΥΠΗΜΑ για Βανδή: Στα χέρια ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ – τοκογλύφων ο Ντέμης Νικολαίδης!!! Φυσικά και οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα. Εμείς απλώς βλέπουμε. Δημοσιεύσεις δικές τους ή δημοσιεύματα που τους αφορούν. Στην ουσια αντιλαμβανόμαστε όσα εκείνοι μας δείχνουν. Η αλήθεια είναι πάντα μπροστά μας και είναι πολύ εύκολο να την αντιληφθούμε, χωρίς να σημαίνει αυτό, πως υπονοούμε κάτι για την συμπαθέστατη Δέσποινα. Απλά θυμόμαστε, μία απότ ις κρισιμότερες περιόδους που φάνηκε να περνά με όσα συγκλονιστηκά ήρθαν στην δημοσιότητα!

“Η Δέσποινα Βανδή δε θέλει να μου λέει ούτε καλησπέρα”

Τι παρατηρούμε λοιπόν χρόνια και χρόνια; Ότι από ένα ζευγάρι διασήμων, παραμένει ο ένας στην επικαιρότητα και μας φαίνεται λίγο σαν να τον…κατάπιε η φήμη του άλλου. Όχι επίτηδες φυσικά. Δεν είναι ανάγκη να εξηγούμε πως ο Ντέμης κρέμασε παπούτσια πριν χρόνια (ίσως  δεκαπέντε από τότε), αλλά κάποιος που είναι διάσημος έχει μάθει με το να τον ακολουθέι ένας μικρός ή μεγάλος προβολέας.

Ο Ντέμης εξάλλου ασχολήθηκε πολύ με δραστηριότητες που πάλι είχαν αν κάνουν με δημοσιότητα. Άρα, την επιζητούσε. Όπως το να γίνει π΄ροεδρος της ΑΕΚ ή να διοργανώνει συναυλίες στην Ελλάδα με ξένα τεράστια ονόματα.

Θα θυμάστε αυτό που απλά θα σας θυμήσουμε: Προβλήματα που αντιμετώπισε με τοκογλύφους και αυτά βγήκαν στην δημοσιότητα. Από τότε καμία επαγγελματική του δραστηριότητα δεν έγινε γνωστή.

Ας θυμηθούμε μόνο ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε εκείνη την εποχή που έκανε τρομερό θόρυβο!

Δέσποινα Βανδή: Οταν ανέβαλε την εμφάνισή της στην Κύπρο, λόγω των εξελίξεων στην οικονομία!

Έπεσε θύμα  εκβιαστών ο Ντέμης!

Τι γράφτηκε τότε: Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων των τοκογλύφων – εκβιαστών που συγκλονίζει όλη τη χώρα, έρχονται στο φως απίστευτες υποθέσεις με θύματα γνωστές προσωπικότητες.

Μετά την αποκάλυψε ότι και ο γνωστός παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης είχε δεχθεί «χτύπημα» από τους εκβιαστές, τώρα έρχεται να προστεθεί και το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή και προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το «ΕΘΝΟΣ, ο Ντέμης Νικολαϊδης δανείστηκε τον Αύγουστο του 2010 από τον Μελέτη το ποσό των 350.000 ευρώ. Για την αποπληρωμή του χρέους ο πρώην διεθνής άσσος έδινε 51.800 ευρώ το μήνα. Το ποσό αυτό αντιστοιχούσε σε τόκους και μέρος του κεφαλαίου.
Το αρχικό μηνιαίο επιτόκιο ήταν 10%. Λόγω της συνέπειας του Ντέμη Νικολαΐδη το επιτόκιο έπεσε στο 6,5%. Ωστόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής για το ποσό των 350.000 ευρώ επέστρεψε 620.000, δανείστηκε δηλαδή με επιτόκιο 120% το χρόνο!

Δέσποινα Βανδή: Δες την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της λίγο πρίν το 2021

Ένα ακόμα από τα άπειρα δημοσιεύματα την ίδια περίοδο, είναι πιο αναλυτικό.

Περιέχει και διαλόγους από την τρομερή περιπέτεια του Ντέμη. Δείτε το:

Περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τον τρόπο που “πιάστηκε” ο Ντέμης Νικολαϊδης στα πλοκάμια της Μαφίας της Θεσσαλονίκη στον κυριακάτικο τύπο. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ φαίνεται πως αναγκάστηκε να δανειστεί με δυσθεόρατο επιτόκιο χρήματα προκειμένου να ορθοποδήσει στη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα με την εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών Eleven. Μάλιστα τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για 350.000 ευρώ, τα οποία πλήρωσε πίσω διπλά, δίνοντας ένα ποσό της τάξεως των 620.000.

Tο χρονικό του εκβιασμού

Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Πρώτο Θέμα το λαμπερό ζευγάρι είδε τα τελευταία χρόνια τα οικονομικά του να μειώνονται δραματικά, συγκρινόμενα με τις παλιότερες χρυσές εποχές. Την περίοδο δηλαδή όπου ο Ντέμης αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και αμοιβόταν με υψηλές αποδοχές, αλλά και όταν η Δέσποινα Βανδή εμφανιζόταν 4-5 ημέρες σε νυχτερινά κέντρα με φυσικά ιδιαίτερα υψηλό cache. Έκτοτε ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να βάλει το χέρι βαθειά στην τσέπη, όντας πρόεδρος της ΑΕΚ και η αγαπητή τραγουδίστρια να εμφανίζεται λιγότερες ημέρες. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά περιγράφει το άρθρο του “Θέματος” η περσινή σεζόν πέρασε χωρίς η Δέσποινα Βανδή να εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.

Νάσος Παπαργυρόπουλος – Josephine: Τραγούδησαν Δέσποινα Βανδή και αποθεώθηκαν από τους κριτές

 

Την ίδια ώρα το ζευγάρι είχε ήδη προχωρήσει στην ανέγερση της νέας τους κατοικίας-

– αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ – στο Κεφαλάρι πολύ πριν φανούν τα πρώτα σημάδια της κρίσης. Μάλιστα το δημοσίευμα κάνει λόγο για ένα ακριβό και πολυδάπανο σπίτι – 10.000 ευρώ για συντήρηση το μήνα – γεγονός που έχει οδηγήσει την οικογένεια στην απόφαση να το πουλήσει. Την ίδια ώρα η εταιρεία Eleven του κου. Νικολαϊδη παρά το γεγονός ότι έκλενε συναυλίες με μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής δεν απέδιδε τα αναμενόμενα κέρδη. Όλα αυτά οδήγησαν τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ στα δίχτυα των τοκογλύφων το Αύγουστο του 2010.

Η συνεννόηση φαίνεται σύμφωνα με τη δικογραφία πως γινόταν πάντα με τον Αλέξανδρο Μελέτη και οδήγησε τον Ντέμη να καταβάλει ένα μηνιαίο ποσό που άγγιζε τις 58.000 ευρώ για να αποπληρώσει το τοκογλυφικό δάνειο. Αν παρατηρήσει κανείς τα στοιχεία προσεκτικά μπορεί να δει πως το επιτόκιο του δανεισμού έφτανε το 10%. Σύμφωνα με την τηλεφωνική συνομιλία των δύο ανδρών, ο Αλέξανδρος Μελέτης φέρεται να του εξηγεί πως το δάνειο του ήταν στο 6 με 6,5%

Η τηλεφωνική συνομιλία της συναλλαγής

Σήμερα δημοσιεύεται στην Espresso της Κυριακής και η συνομιλία των δύο ανδρών σε σχέση με το δάνειο των 350.000 ευρώ. Διάβασε παρακάτω κάποιες ενδεικτικές στιχομυθίες που διαφωτίζουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

Ν: Πες ότι εμείς τελειώνουμε, ρε παιδί μου. Εντάξει, πάει καλά η συναυλία μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μ: Ναι.

Ν: Ολα ΟΚ.

Μ: Ναι, τα έδωσες; Εσπρωξες εισιτήρια; Εντάξει, έγινε δουλειά; Για σε περισσέψανε;

Ν: Τι είπες;

Μ: Εισιτήρια έδωσες; Εσπρωξες; Για σε περισσέψανε; Με τη συναυλία τώρα αυτήνα;

Ν: Εχω κι άλλα, αλλά ανεβαίνει πολύ η πώληση. Δηλαδή είμαι θετικός εγώ και κάθε μέρα πουλάω παραπάνω, έχω άλλες δέκα μέρες.

Μ: Αρα, είσαι σε καλό δρόμο.

Ν: Εχω περάσει τα… ό,τι βγάζω είναι κέρδος σου λέω τώρα. Είμαι σε καλό δρόμο, ρε παιδί μου.

Μ: Α, ωραία.

Ν: Τώρα έχω να πουλήσω δέκα μέρες ακόμα.

Μ: Α, ωραία, ωραία. Μπράβο.

Ν: Ακουσέ με λίγο.

Μ: Πες μου.

Ν: Πες ότι τελειώνουμε, τελειώνει η συναυλία και τελειώνουμε μαζί.

Μ: Ναι.

Ν: Υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε για το ’12 το ίδιο, σε βάση ετήσια;

Μ: Ό,τι γουστάρεις μπορούμε να κάνουμε. Μαζί σου νταλαβέρι να κάνω και ό,τι γουστάρω.

Ν: Ναι, αλλά πρέπει να βρούμε κάτι, το οποίο…

Μ: Κοίταξε να σου…

Ν: Ξέρεις γιατί το συζητάω πρώτα από σένα;

Μ: Ακου να σου πω το πιο απλό. Αυτή τη συνεργασία που κάναμε τώρα δεν ξέρω άμα υπολόγισες με πόσο σε βγήκε τον μήνα με πάνω-κάτω. Με τους μήνες που κάναμε.

Ν: Μπορούμε να το υπολογίσουμε, ρε παιδί μου.

Μ: Εγώ το υπολόγισα. Βγήκε 6,5% να ξέρεις, 6 με 6,5% βγήκε.

Ν: Τον μήνα

Μ: Τον μήνα.

Ν: Ναι.

Μ: Υπολόγισέ το κι εσύ λοιπόν.

Ν: Κοίταξε, πρέπει, ρε παιδί μου, να το βάλουμε κάτω.

Μ: Ναι.

Ν: Να δω αν αυτό το πράμα για 12 μήνες, επειδή είναι γρήγορο, με βολεύει πάρα πολύ ή με γ… πάρα πολύ και δεν το κάνουμε. Και είναι δικιά μου απόφαση αυτή αν εσύ είσαι ΟΚ. Απλά πρέπει να το υπολογίσω, γιατί εγώ τώρα θα ξεκινήσω να κλείνω, ξέρεις, άλλα για του χρόνου. Κατάλαβες;Μ: Το καλύτερο που μπορώ εγώ να κάνω, να είσαι κι εσύ ευχαριστημένος και εγώ, είναι να σου το κάνω 5%. Εντάξει;

* Οι δυο τους συμφωνούν να τα ξαναπούν από κοντά μετά το τέλος της συναυλίας.

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαίδης: Και ένα ακόμα δημοσίευμα την ίδια περίπου περίοδο, από τις κοινές διακοπές τους. Από τότε έχουμε να ξαναδούμε παρόμοιο!

Πάνε χρόνια αρκετά από τότε που είδαμε μαζί σε διακοπές το αγαπημένο ζευγάρι. Ο Ντέμης Νικολαίδης και η Δέσποινα Βανδή, από τότε, πολυάσχολοι πάντα, δεν φωτογραφίζονται εύκολα από παπαράτσι. Σα να μην είναι μαζί. όμως, βεβαίως και είναι ακια τυό το γνωρίζουν καλύτερα αφού η Δέσποινα φροντίζει να μας το δηλώνει με ποσταρίσματα της. Αυτό δεν το γράφουμε για να σκανδαλίσουμε. Δεν θα πούμε φυσικά ότι χώρισαν επειδή δεν τους πετυχαίνεις έυκολα μαζί. Απλά σύμφωνα με όσα η Δέσποινα “προδίδει” από τη ζωή της ότι έχουν τόσο διαφορετικό πρόγραμμα που δύσκολα συναντιούνται.

Ας θυμηθούμε λοιπόν από το καλοκαίρι του 2013.

Τότε που φυσικά και γνώριζαν – υποθέτουμε – ότι τους φωτογραφίζουν αφού ο φωτογράφος ήταν και κείνος όπως αντιλαμβανόμαστε, μέσα στο υπέροχο ξενοδοχείο του φίλου τους ο οποίος τους φιλοξενούσε. Στην Κρήτη με την οικογένειά της βρέθηκε τότε, τις ημέρες του Πάσχα η Δέσποινα Βανδή και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα. Η γνωστή ερμηνεύτρια πέρασε λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης και ξεκουράστηκε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” την απαθανάτισε μαζί με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη και τα παιδιά τους στην Ελούντα. Πιο σέξυ και όμορφη από ποτέ η Δέσποινα φόρεσε το μπικίνι της και έκανε την ηλιοθεραπεία της, αλλά και τις βουτιές στα γαλανά νερά.
Την ίδια στιγμή δεν έλειψαν και τα παιχνίδια στην παραλία με την Μελίνα και τον Γιώργο, αλλά και οι βόλτες με το θαλάσσιο ποδήλατο.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ: ‘Η ΜΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΦΥΣΗ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ, ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ARIANA GRANDE.’

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαίδης: Μυστήριο με τις ...διακοπές τους

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαίδης: Μυστήριο με τις ...διακοπές τους

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαίδης: Μυστήριο με τις ...διακοπές τους

8 Comments

  1. Μανώλη τι είναι αυτά που γράφεις; Ποιος σου είπε τέτοια αναίσχυντα ψέματα; Κανένα τσιράκι από το fan club της Βίσση; Σε παρακαλώ να διασταυρώνεις καλύτερα τις πηγές σου, γιατί θίγεις άτομα και υπολήψεις χωρίς λόγο.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :